Yardım Miuiproya karsılık mi6 ahize yükseltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağlar
Cihazım
Mi11t pro,Mi14
Konular
80
Böyle bişe yapmazdım ama forumda karşılıksız yardım cok az..o kadar konu paylastım teşekkür bile yok dosyayı indiren 300 kısı...

Mi6 ıcın miuipro 20.6.18 romunu verene mi6 ahize ses yükseltme dosyasını veririm..
Hoparlor temizlemek filan çözüm değil..konusma yaparken müzik dinlerken bangır bangır olacak üst hoparlör

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tebrikler, alıntı temayla 2 yılda 177 indirme clap~~

Üstelik forumdaki 1.072.298 mesajın tam 13 tanesi de bu konuya yapılmış büyük başarı. agit77 hocam bile kıskançlıktan çatlamıştır, tema geliştirmeyi bırakır bu başarıyı görünce giggle~~

177 değil 177000 indirme olsa, 13 cevap değil 13000 cevap dahi almış olsanız... Neyse yazmayayım çok yüzeysel oluyor monkey~~

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Bende birkaçı şahsi olarak yardım olmak üzere 2 tane rom konusu açtım ki bunların çoğu alıntı olup bir emek vermişliğim yok, sadece hali hazırda da kullandığım cihaz olduğu için kategorisine yardımcı olmak istedim. Konuyu gören birkaç yönetici ve üye arkadaşlardan yorum ve beğeni geldi diğer üye arkadaşlar konuyu görmelerine ve okumalarına rağmen yorum yazmadılar bakıp çıktılar yada teşekkür eden de olmadı sorun etmedim bir emek unsuru olmadığı için etmelerine de gerek yok bu gönül koyulacak yada mevzusu yapılacak bir konu değil bana göre. Eğer paylaşım yapıyorsanız bir beklentiniz olmasın. Siz bu paylaşımı site geneli için yapıyorsunuz yorum yazılmadı yada beğenilmedi diye herkese karşı tavır almak hoş değil. Geneli ortam için diye düşünerek yaparsanız paylaşımlarınızı beklentiniz azalacaktır. Tabi tercih meselesi saygı duymak lazım iyi forumlar.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Emek olunca karşılığı oluyormuş demek ki. Örneğin:

Konu forum kültürüne aykırı olduğu için kapatılmıştır

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt