Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Rica ederim... Evet kulaklıktan bu ses konusunda herkes şikayetçi ve henüz bir çözüm bulan yok bildiğim kadarıyla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Anladım, bekleyeceğiz o zaman demek ki.Rom çok hoşuma gitti.Emeği geçen, Türkçeleştiren herkese ve cevap verdiğiniz için size tekrar teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
ademcevahir ses için bunu twrp ile yükleyin,
Hocam temiz kurulum yapıyorum ama bootloader kilidi açık olmasına rağmen bunu ayrlardanda baktın açık gözüküyor ama normalde yeniden başlattığımda romu kilit açık simgesi vardı şuan yok parmak izi sorununuda hala çöze bilmiş değilim anlamadım gitti temiz kurulum yapınca kernel gitmiyor herhalde yada üstüne yazıyor.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
yeniden başlattığımda romu kilit açık simgesi vardı şuan yok
Eğer twrp'ye girebiliyorsan sorun yoktur hocam.Daha öncedende dediğim gibi rom yükleyince varolan kernel silinir...
Mesela bir roma kernel yüklediniz ve roma güncelleme geldi.Romun yeni versiyonunu yüklediniz...Tekrar kerneli yüklemeniz gerekiyor...

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Eğer twrp'ye girebiliyorsan sorun yoktur hocam.Daha öncedende dediğim gibi rom yükleyince varolan kernel silinir...
Mesela bir roma kernel yüklediniz ve roma güncelleme geldi.Romun yeni versiyonunu yüklediniz...Tekrar kerneli yüklemeniz gerekiyor...
Hocam doğru diosunuzda neden parmak izi çalışmamaya başladı bir anlam veremedim donanımsal bir problem olmadığından eminim miui 9 7.10.19 flashladim ve güncelleme uygulamasından en son golabal beta sürümüne güncelledim ve parmak izi çalıştı ama bazen algılamıyor bazen algiliyor bu şekilde çalıştı yani problemli lienega OS kurdum yine çalışmadı kernel attım ama sadece crazy aqua kernel v2 atınca algıladı lienega osta ama ondada tam olarak çalışmadı yine bazen algıladı bazen algilmadi 2 gündür uğraşıyorum her romu denedim ama bir turlu olmadı sorun ne hiç bilmiyorum ama hocam benim kendi tahminimce kernel kurunca algiliyorsa ozaman kernelde bir problem olduğu sizide bugün çok soru yağmuruna tuttum hocam biliyorum kusura bakmayın.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Hocam doğru diosunuzda neden parmak izi çalışmamaya başladı bir anlam veremedim donanımsal bir problem olmadığından eminim miui 9 7.10.19 flashladim ve güncelleme uygulamasından en son golabal beta sürümüne güncelledim ve parmak izi çalıştı ama bazen algılamıyor bazen algiliyor bu şekilde çalıştı yani problemli lienega OS kurdum yine çalışmadı kernel attım ama sadece crazy aqua kernel v2 atınca algıladı lienega osta ama ondada tam olarak çalışmadı yine bazen algıladı bazen algilmadi 2 gündür uğraşıyorum her romu denedim ama bir turlu olmadı sorun ne hiç bilmiyorum ama hocam benim kendi tahminimce kernel kurunca algiliyorsa ozaman kernelde bir problem olduğu sizide bugün çok soru yağmuruna tuttum hocam biliyorum kusura bakmayın.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte burada twrp den alınan yedeklerin önemi ortaya çıkıyor keşke elinizin altında sağlam çalışan bir sistem yedeğiniz olsaydı.

MI 5s Miuipro 7.11.2

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Arkadaslar kernel deneyen var mi? Sonuclar nasil? Cihazi full pil tasarrufu acik kullaniyorum.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Arkadaslar kernel deneyen var mi? Sonuclar nasil? Cihazi full pil tasarrufu acik kullaniyorum.
Hiç bulaşma derim şimdi parmak izi okuycu çalışmıyor keşke atmasaydım saten çok bi artısıda yok.

xiaomifast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi note pro
Konular
30
mario run neden çalışmıyor bu romda miui ms de aynı ıyundan atıyor bilgisi olan vamrıdır arkadaşlar

Üst Alt