geçen hafta ki sürümde bi kaç defa başıma geldi bu hafta bi sorun yok başıma gelmedi böyle bi sıkıntıcepmodu aktif olarak calismiyor dikkat eden oldumu bilmiorum tel cebimdeyken kendi kendine acilip arama,not kaydetme foto cekme vs gibi hersey yapio. neyse dedim kilit koyayim dedim,buseferde ekran acilip kilit acmaya calisio teli kilitlio 5dk ligina. yasayan varmi yada dikkat eden 2 3 sürüm once boyle birsey yoktu.
bende bi kac sürümdür böyle anlam veremedim. sinir bozucu olmaya basladi cebimde tasiyamiorum teli illaki biyere koymsm gerekio.geçen hafta ki sürümde bi kaç defa başıma geldi bu hafta bi sorun yok başıma gelmedi böyle bi sıkıntı
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
Sorun olmaz uzerine yukleme yapabilirsiniz..Hocam merhaba, haftalık sürümleri nasıl yüklüyorsunuz acaba? Ben şuan 7.8.24'ü kullanıyorum, wipe yapmadan 7.9.7 sürümünü üstüne yüklesem problem veya çakışma yaşar mıyım acaba? Yoksa full wipe atmalı mıyım?
Eu rom, miui.su rom, miui.ms rom, multirom... Hepsini kullanıp denedim...Sonuçta hepsi kullanılabilir, stabil güzel romlar. Ancak işin içine özelleştirme girince miuipronun yanından geçemiyor hiçbiri....teşekkürler bende ne zamandır eu rom test etmek istiyorum dum yedekleri alıp test ediyorum şu anda hiç bir ek özellik barındırmayan bir rom kısaca
MiuiPro 7.9.7 Mi5s