Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
pil performansı ve boş ram durumu nedir son sürümde.Sırf bu rom için bootloader kilidini açtım.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
pil performansı ve boş ram durumu nedir son sürümde.Sırf bu rom için bootloader kilidini açtım.
pil performans normal sayılır belki miui8e göre ekran süresinde 20 dk kadar bir azalma var gibi ram performansı yükseklerde fakat pek takılmamak lazım bunlara günü rahat çıkarıyorum 50den fazlada uygulama var cihazda kasılma yok benim için önemli kriterler bunlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MiuiPro 7.9.7 Mi5s

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
pil performans normal sayılır belki miui8e göre ekran süresinde 20 dk kadar bir azalma var gibi ram performansı yükseklerde fakat pek takılmamak lazım bunlara günü rahat çıkarıyorum 50den fazlada uygulama var cihazda kasılma yok benim için önemli kriterler bunlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MiuiPro 7.9.7 Mi5s
8.0.3 kararlı sürümde 5.30 saatin altına inmiyordum 8.5.3 geldi 5e hasret kaldık demek bu da aynı

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Selam dostlar bende sonunda bende resurrectionremix romdan vazgecerek suatsari hocamanizin emekleri sayesinde,. araniza katildim miui gerçekten inanilmaz bir arayüz :) simdilik bi sikinti yok diyebilirim, gozume carpan iki ufak bug var biri simgereleri duzenleyemiyoruz sanirim ikinci olarakta ana ekrana-son ekrandan basa dönmesi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Charliee hocam iyi günlerde kullan,
-Simgeleri düzenleyemiyoruzu tam anlamadım.Eğer kastettiğin satır ve sütun adedi ise, Ayarlar-Ana Ekran-Ana ekran düzeni sorunsuz çalışıyor...
-Son ekrandan ilk ekrana gitmemesi içinde,Ayarlar-Ana Ekran-Masaüstü sonsuz kaydırmayı kapat....

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Gene ne oldu suatsari hocam herzaman ki gibi o bug lari törpüleyip cevabı yetiştirdi selametle
Estağfurullah hocam,romda birsürü ek menüler var.Devamlı kullanan arkadaşlar alıştıda,yeni kullananlar alışana kadar sıkıntı yaşayabiliyor :)

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Charliee hocam iyi günlerde kullan,
-Simgeleri düzenleyemiyoruzu tam anlamadım.Eğer kastettiğin satır ve sütun adedi ise, Ayarlar-Ana Ekran-Ana ekran düzeni sorunsuz çalışıyor...
-Son ekrandan ilk ekrana gitmemesi içinde,Ayarlar-Ana Ekran-Masaüstü sonsuz kaydırmayı kapat....

Hocam cevap icin oncelikle tesekkurler ama duzen derken uygulamalarin siraya girmesiydi (eskiden telefonu sallayinca tum uygulamalar hizaya geliyordu tarzi.) sonsuz kaydirma da ise; son sayfadan ilk sayfaya geçebiliyoruz ama ilk sayfadan son sayfaya geçmek istersek, tekrar ilk sayfaya atiyor.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
-'Telefonu sallayınca uygulamalar hizaya geliyordu' cümlesinden hiçbir şey anlamadım hocam
-Öbür sorun için, ekrana basılı tutup,ayarlara girince menüde 'varsayılan sayfa' var, onunla ilgili olabilir...

Üst Alt