Evet hocam twrp üzerinden flashlarsan lazım. Suat Abi sağolsun türkçeleştiriyor bizde indirip flashlamak kalıyor.kendi güncelleme sistemi varmı? yoksa her hafta twrp den yenisini yüklemek zorundamıyız?
Evet hocam twrp üzerinden flashlarsan lazım. Suat Abi sağolsun türkçeleştiriyor bizde indirip flashlamak kalıyor.kendi güncelleme sistemi varmı? yoksa her hafta twrp den yenisini yüklemek zorundamıyız?
Bende gboard geldi hocam Xperia klavye yok bilginize7.8.3 sürümü eklendi...
-Ses panelinin ekranda kalma süresini ayarlama yeteneği,tek ve genişletilmiş ayrı ayrı...(Ayarlar-Ses & titreşim-Ses düzeyi çubuğu)
-Parmak izi ile ekran kilidi açılırken titreşim (Ayarlar-Kilit ekranı&Parmak izi-Kilit açarken titreşim)
-Gboard yerine xperia klavye eklenmiş (Bir hatadan dolayı deniyor bilmiyorum)
Dil ve giriş bölümünde standart yazan yere tıklayıp xperia Keyboard aktif etmen gerekiyor. Gboard zaten yüklü diye var hocam...Bende gboard geldi hocam Xperia klavye yok bilginize
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
SS deki zaten dil ayarlari-standart hocam sadece gboard var Uygulamalardan baktığımda da Xperia yokDil ve giriş bölümünde standart yazan yere tıklayıp xperia Keyboard aktif etmen gerekiyor. Gboard zaten yüklü diye var hocam...
Malesef yok dert degil ayriyetten attim twrpden bende olmamasının sebebi: onceki romda xperia klavye vardi o nedenle kurulumda onu tekrar kurmamıs olabilir yani başka bir olasılık yok klavye yüklendide uçmadıya
Hocam bu yüklediğiniz Walkman hangi sürümü, elinizde varsa yükleyebilir misiniz?Malesef yok dert degil ayriyetten attim twrpden bende olmamasının sebebi: onceki romda xperia klavye vardi o nedenle kurulumda onu tekrar kurmamıs olabilir yani başka bir olasılık yok klavye yüklendide uçmadıyaki ben bulamadıysam daha neler
neyseki zip olarak vardı bende onu yukledim Walkmanıda attım mis gibi
ses super oldu klavye zaten öyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.