Acaba bu miui proda işlemci hızı düşüklüğü ile 2 işlemcinin çalışmaması sorunu varmı ?Buyurun hocam :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Magisk telefonu rootlama aracı,supersu gibi...İster magisk kullanın ister supersu...Magisk Root ile
Statusbar XL Modu nedir biri açıklayabilirmi
Magisk Root ile
Statusbar XL Modu nedir biri açıklayabilirmi
-Magisk telefonu rootlama aracı,supersu gibi...İster magisk kullanın ister supersu...
-Statusbar XL modu,status bardaki simgeleri büyütüyor...
yok kardeşim okadarda cahil değiliz evelellah biliyoruz okadarını sadece varsa ekstra önemi fln varmı diye sormak istedim.suatsari hocam arkadaş benim gibi Rizeli galiba malum algı ve idrak bizde bazen farklı çalışıyor;o farkta sabah zehir gibi öğleden sonra normal insanlar seviyesi ( ben demiyorum bilim adamları söylüyor inanmiyan araştırır) demem oki bu kadar basit anlatıp geçme az bişey daha açıklayıcı ol lütfen selâmetle kıymetli hazirunlar![]()
Birçok nedeni olabilir yazılımsal olarak. Genel itibariyle kernel panik diye adlandırılır ve çelişkili tweak ayarları veya ram optimizasyonundan dolayı olur.Anlık veya kullanımdan dolayı oluşmuş bir bug tetikleyebilir bunu mesela. Muhtemelen bir daha karşılaşmazsınız.Olursa temiz bir kurulum yapın.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir