Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
İlk rom yüklemelerinde telefonun ısınması , buna bağlı olarak kasması ve hızlı pil tüketimi normaldir.Telefonunuza rom attıktan sonra program ve yedeklerinizi yükleyip kullanılabilir hale getirin.Ondan sonra sarjınızı fulleyip romu değerlendirmeye alın...
Doğru diyorsunuz hocam, o şekilde yaptim, bir iki gün kulllandim , kamerasında sikinti vardi oda giderilmis, ancak aşırı bi isinma meydana geldi
.telefon da arabada sarjda takili idi, haritalar uygulaması acik idi. Elime aldim telefon kullanilacak gibi değil sogumasi icin buzlu bi şişeye koydum da rahatladi kullandım

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
harunserefli hocam sizden birşey kaçmıyor :)

Özellikle haritalarda gps açıkken yol tariflerinde telefon çok ısınıyor,birde şarja takmışsın...Isınır hocam...
Şans diyelim yoksa çok ayrıntıya girmem ben fakat Tapatalk tan resim isaretlerken karşıma çıktı

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6
suatsari hocam facebook ve yotube gibi ortamlarda video seyrederken videoyu başlattıktan birkaç saniye sonra ses devam ederken görüntü bir süre donuyor ve sonra ses önden giderken görüntü arkadan geliyor videoyu ileri aldığımda gene aynı şey oluyor sebebi nedir sizce ve bir çözüm bulabilirmiyiz acaba. Teşekkürler.

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6
suatsari hocam , ve değerli uzman arkadaşlar facebook ve yotube gibi ortamlarda video seyrederken videoyu başlattıktan birkaç saniye sonra ses devam ederken görüntü bir süre donuyor ve sonra ses önden giderken görüntü arkadan geliyor videoyu ileri aldığımda gene aynı şey oluyor sebebi nedir sizce ve bir çözüm bulabilirmiyiz acaba. Teşekkürler.

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Hocalarim, ya bu 3d neden 32lik de çalışmıyor, aktiflesiyor ancak çalışmıyor. Yokmu bi çözümü

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6
No
suatsari hocam , ve değerli uzman arkadaşlar facebook ve yotube gibi ortamlarda video seyrederken videoyu başlattıktan birkaç saniye sonra ses devam ederken görüntü bir süre donuyor ve sonra ses önden giderken görüntü arkadan geliyor videoyu ileri aldığımda gene aynı şey oluyor sebebi nedir sizce ve bir çözüm bulabilirmiyiz acaba. Teşekkürler.

Değerli arkadaşlarım, geliştirici seçenekleri kısmından MIUI'yi iyi hale getir seçeneğini padif yaptım düzeldi. Hepinize iyi forumlar.

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
suat hocam bu cin temalari icin eski romdaki gibi bir mod yapabilirmisin hocam ucretsiz indirmek icin sitedeki modlari yukledim ama olmadi

Üst Alt