Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Peki bu eksi
Sevgili arkadaşlar romun günlük kullanımı etkilemeyecek bir takım eksik ve hataları var. Sonuçta daha henüz serbest bırakılmamış ve test aşamasında bir rom.Bence ilk Miui 9 sürümü olarak gelecek vaat ediyor. İleride çok daha iyi olacaktır...
Peki bu eksikler neler hocam ona görr kurmak istiyorum
harunserefli hocam, bu hızlı ayarlardaki ses butonu için miuipro ya mesaj attım, bizden değil çin romu öyle tarzında bir cevap verdiler, o yüzden sordum... Epic romda da böyle mi biliyormusun?
Epic rom da hata yok

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Eu rom hocam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın suatsari hocam, kafama takılı bir soru var, izninizle bunu size danışmak istiyorum...
Belaruslular Çin dev.sürümlerini baz alıyorlar...burada hemfikiriz sanırım....Çinliler ise bugün MIUI 9'u Mi Max 2 için yayınladılar...şimdi sorum şu: MIUIPRO Mi Max 2 için 14.8 de yayınladığı MIUI9 bazlı ROM'u neye dayandırarak yayınladı? Acaba ayarlar kısmındaki MIUI9 görünümünü mü sadece GÖZ boyamak için ROM'a entegre ettiler? Çünkü şu an ben bugün yayınlanan yine ÇİN dev.bazlı EU rom'u yükledim ve bambaşka bir manzara ile karşılaştım...en belirgin özellik ise eski Temamı kullanamıyorum, daha doğrusu bulamıyorum....Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...Sevgilerimle

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Sevgili Skorpi hocam, miui 9 test aşamasında olduğu için kısa aralıklarla rom güncellendi. Ama bu romları kapalı yayınlandı. Bir şekilde sızıntı şeklinde piyasaya çıktı. Ama bugün yayınlanan açıktan yayınlandı. Yani ikiside resmi çin romu.Fakat tema uygulaması eu romda çok değişmiş. Miuipro da hala eski tema programı var.Bunun sebebi benim tahminim miuipro hackli tema programı kullanıyor, yani ücretli temaları ücretsiz indirebiliyorsun....İleriki sürümlerde durum ne olur, bekleyip göreceğiz...

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Sevgili Skorpi hocam, miui 9 test aşamasında olduğu için kısa aralıklarla rom güncellendi. Ama bu romları kapalı yayınlandı. Bir şekilde sızıntı şeklinde piyasaya çıktı. Ama bugün yayınlanan açıktan yayınlandı. Yani ikiside resmi çin romu.Fakat tema uygulaması eu romda çok değişmiş. Miuipro da hala eski tema programı var.Bunun sebebi benim tahminim miuipro hackli tema programı kullanıyor, yani ücretli temaları ücretsiz indirebiliyorsun....İleriki sürümlerde durum ne olur, bekleyip göreceğiz...
aynen suat hocam katılıyorum. o yonden cok iyi tema magzasi. hatta bi ara sormustum ben ucretli yazio ama krediden dusuomu diye :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkür ederim hocam...gayet mantıklı ve tatmin edici bir cevap benim açımdan...Temayı en başta ben yapamamışım, düzeldi ve sorun yok...hatta bildirimler bile muazzam geliyor...kalın sağlıcakla

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
aynen suat hocam katılıyorum. o yonden cok iyi tema magzasi. hatta bi ara sormustum ben ucretli yazio ama krediden dusuomu diye :)
Zaten MIUIPRO Güncellemeleri bir düzene girsin vede Alman sitelerinde Almancasını bulursam, kolay kolay vazgeçilebilinecek bir ROM değil, en azından benim açımdan...

Üst Alt