- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
@suatsari hocam tsk ederim ancak dediginiz yöntem işe yaramadi . İnternette biraz arastirdim , df tetherning fix diye bi program koymuşlar rootlu cihaz lar icin , fix butonuna bastim telefonu actim kapadım duzeldi .ceylas hocam sorunu birisi şu şekilde çözdüğünü yazmış,bir dener misin?
"Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin"
Normal değil batarya boş iken bende 3040 amper civarında şarj ediyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Şarj dolma süreniz nasıl bende 1.45 normalmi? Orjinal şarj başlığı bozulunca blitz Power aldım,orjinal kablo ile şarj ediyorum.
Ne önerirsin?Normal değil batarya boş iken bende 3040 amper civarında şarj ediyor
Blitz power iyi bir adaptör değil kardeş Başka kaliteli bir cihaz al
Suat hocam benim cihazda 1.45 blitzpower ile bu amper değerleri normal mi?Blitz power işyerimde 5 aydır kullanıyorum, herhangi bir sıkıntısını görmedim. 0 dan 100 e 1 saat 45 dakikada doluyor, buda yeterli...
Hocam bunlar mi flash ile flashlaniyor, zipli dosya si varmiki , elimde bilgisayar yok,s.a suat hocam,
çinli amcalar bugun ıtıbarı ile miui9 çin romu olarak yayınladılar sana zahmet mi5s için olanı turkcelestırırmısın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMIX :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 2:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 5 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 5s :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 5s Plus :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 5c :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Max 2 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Max 32G :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Max 64/128G :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 4S :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 4c :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirPro :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 4X :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir