- Konular
- 15
Tmm dir hocam hallettim 3ski bi apk ile saolasınWhatsApp beta grubunda mısın hocam?... Benim öyle bir sorunum yok... Ama yaşayanlar oluyor...
Tmm dir hocam hallettim 3ski bi apk ile saolasınWhatsApp beta grubunda mısın hocam?... Benim öyle bir sorunum yok... Ama yaşayanlar oluyor...
Hocam çok yeniyim kusuruma bakmayın lütfen.Sizinki iki önceki versiyon. Son sürümü indirip wıpe yapmadan yükleyebilirsiniz...
Hocam çok yeniyim kusuruma bakmayın lütfen.
wıpe yapmadan nasıl oluyor?
Bende şuan MIUI 9 7.8.22 yüklü.
Onu da pc'den flaash diye bir programdan acemice de olsa yükledim
Bir çok eksiği var buna geçmek istiyorum yardımcı olun lütfen.
MI 5S PLUS aldım telefon daha 1 haftalık kilit açarsam garanti dışı kalır mı ve tekrar kapanma seçeneğim varmı Suat hocam.Bu romu yükleyebilmeniz için bootloader kilidi açık, twrp yüklü olması gerekiyor... Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız, forumda bununla ilgili konular mevcut...
Evet tekrardan kapatma şansınız var...MI 5S PLUS aldım telefon daha 1 haftalık kilit açarsam garanti dışı kalır mı ve tekrar kapanma seçeneğim varmı Suat hocam.
Çok teşekkürler cevabınız için.
MiuiPro da otadan güncelleme gelmiyor twrp üzerinden komple romu yükleyebilirsinizBunu yüklemeyi nihayet başardım ama telefon oto güncelleme kısmı gitti maalesef. Bir yerde hata mı yaptım? Oto güncelleme alamayacasam eskiye Beta sürümüne nasıl dönebilirim?
MiuiPro da otadan güncelleme gelmiyor twrp üzerinden komple romu yükleyebilirsiniz
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi kullan hemen karar verme tadina b8 bakPeki eskiye nasıl dönebilirim?
Lütfen kusura bakmayın.