Rom MiuiPro v7.10.5 Belarus Miui tarafından yayınlandı

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
valla hocam yetiştiremiyor bence o kadar işi gücü var adamın bu arada bizimkine falan çıkarıyor sizinki kaynıyor :D ancak miui türkiye olarak bizimde rom yapmamız lazım başınada suatsari hocamı koyduk mu gerisi gelir allahın izniyle ancak bizimde destek çıkmamız lazım.düşünün beyler miuiTR yi adamlar kendi ülkelerine portluyorlar adamlar forumlardan paylaşıyor suatsari hocam gibi biri hemen konuyu MiuiTR(EN) diye ve biz sevinçten çıldırıyoruz :D
Olayı türkçeleştirmesi, kontrollerin sağlanması, upload etmesi falan yaklaşık 4-5 saati buluyor....şu an bildiğim kadarıyla, üzerinde çalışıyor....ama daha ne kadar süre bunu yapar, bilemem....

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Ben Miuipro ekibine dil dosyasını vermeyi ve eklemelerini teklif ettim.Ayrıca haftalık dil güncellemelerinide yapabileceğimi belirttim.Ama maalesef kabul etmediler...

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Boyle bir yeteneği bulmuşlar da kabul etmiyolar acayip insanlar ruslar...

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Ben Miuipro ekibine dil dosyasını vermeyi ve eklemelerini teklif ettim.Ayrıca haftalık dil güncellemelerinide yapabileceğimi belirttim.Ama maalesef kabul etmediler...

onları ikna edecek farklı bir yol varsa deneyelim.
Anket, Mi Türkiye Fan olarak direkt buradan veya dolaylı Xiaomi aracılığı ile vs vs bir yol arayalım mutlaka pes edecekleri bir yumuşak nokta handshake~~bulunur diye düşünüyorum. Gerçi biraz zor laf anlarlar ama Suat kardeşimizi sahip çıkıp başarabiliriz belki.

Üst Alt