Rom MiuiPro(TR) ROM - Xiaomi Mi5

Moryka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
bi önceki sürümde yüz tanıma varmıydı hocam?

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bu dosyalarından herhangi birini yuklemek için root gerekiyor mu telefona atıp update den yukleyebilir miyim

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Hocam öncelikle elinize sağlık. Romu denemeden önce acaba hoparlör ve kulaklık sesi ne durumdadır bilgi verebilir misiniz ? Global kararlı sürümden başka kullanmamayı düşünüyordum fakat şu düşük kulaklık sesi beni iyice soğuttu kararlıdan.

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Hocam rom kaynaklı sorun muıu eu rom yükledim hızlı şarj tekrar çalışmaya başladı sorun düzeldi

Hocam dediğim gibi henüz böyle bir problem yaşayan olmadı,temiz kurulum yaptığınıza emin misiniz ?

Bu dosyalarından herhangi birini yuklemek için root gerekiyor mu telefona atıp update den yukleyebilir miyim

TWRP ile flaşlamanız gerekmekte..

Hocam öncelikle elinize sağlık. Romu denemeden önce acaba hoparlör ve kulaklık sesi ne durumdadır bilgi verebilir misiniz ? Global kararlı sürümden başka kullanmamayı düşünüyordum fakat şu düşük kulaklık sesi beni iyice soğuttu kararlıdan.

Hocam güncellemelere detaylıca baktım ancak ses konusunda gördüğüm kadarıyla henüz bir yükseltme yapılmamış,bilginiz olsun.
[doublepost=1509806972,1509806741][/doublepost]Konu güncellenmiş ve yeni sürüm yüklenmiştir.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam dediğim gibi henüz böyle bir problem yaşayan olmadı,temiz kurulum yaptığınıza emin misiniz ?

TWRP ile flaşlamanız gerekmekte..

Hocam güncellemelere detaylıca baktım ancak ses konusunda gördüğüm kadarıyla henüz bir yükseltme yapılmamış,bilginiz olsun.
Çin romu üzerine yapılan bi rom olduğu için global roma göre ses yüksektir bu romda. Tatmin eder yani ses yüksekliği

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Hocam merhaba,

Rom’un methini duyunca yükleyeyim dedim ama boot ekranında kaldı. Yaklaşık yarım saat bekledim, Miuipro yazısıyla dönüp duruyor. Miui globe romdan sonra büyük beklentiyle daldık ama...

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Hocam merhaba,

Rom’un methini duyunca yükleyeyim dedim ama boot ekranında kaldı. Yaklaşık yarım saat bekledim, Miuipro yazısıyla dönüp duruyor. Miui globe romdan sonra büyük beklentiyle daldık ama...
TWRP üzerinden yüklemeniz gerekiyordu o şekilde mi yaptınız?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt