10.12 de yanibi önceki sürümde yüz tanıma varmıydı hocam?
Hocam rom kaynaklı sorun muıu eu rom yükledim hızlı şarj tekrar çalışmaya başladı sorun düzeldiEvet,var hocam.
Hocam rom kaynaklı sorun muıu eu rom yükledim hızlı şarj tekrar çalışmaya başladı sorun düzeldi
Bu dosyalarından herhangi birini yuklemek için root gerekiyor mu telefona atıp update den yukleyebilir miyim
Hocam öncelikle elinize sağlık. Romu denemeden önce acaba hoparlör ve kulaklık sesi ne durumdadır bilgi verebilir misiniz ? Global kararlı sürümden başka kullanmamayı düşünüyordum fakat şu düşük kulaklık sesi beni iyice soğuttu kararlıdan.
Çin romu üzerine yapılan bi rom olduğu için global roma göre ses yüksektir bu romda. Tatmin eder yani ses yüksekliğiHocam dediğim gibi henüz böyle bir problem yaşayan olmadı,temiz kurulum yaptığınıza emin misiniz ?
TWRP ile flaşlamanız gerekmekte..
Hocam güncellemelere detaylıca baktım ancak ses konusunda gördüğüm kadarıyla henüz bir yükseltme yapılmamış,bilginiz olsun.
TWRP üzerinden yüklemeniz gerekiyordu o şekilde mi yaptınız?Hocam merhaba,
Rom’un methini duyunca yükleyeyim dedim ama boot ekranında kaldı. Yaklaşık yarım saat bekledim, Miuipro yazısıyla dönüp duruyor. Miui globe romdan sonra büyük beklentiyle daldık ama...