- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
Stabil yok ve çıkacağına dair bir haber yok...Hocam stabil rom miuipro var mı veya çıkacak mı bilginiz var mı?
Stabil yok ve çıkacağına dair bir haber yok...Hocam stabil rom miuipro var mı veya çıkacak mı bilginiz var mı?
Hangi kısım Rusça hocam?Merhaba,
Romu denedim, yüz tanıma ve kişiselleştirme özellikleri gerçekten güzel olmuş. Tercüme edip paylaşan herkesin eline sağlık.
Ana ekrandaki hava durumu simgesinin ismi rusça kalmış, onu nasıl düzeltebiliriz? Kolay bir yöntemi var mı?
Hangi kısım Rusça hocam?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 4-5 yorum yukarda arama ekranının değişimini anlattım, alıntılayamıyorum Telefondayım,oraya bakın.Romun sadece arama ekranını sevmedim, geri kalan her şey çok güzel. Arama arayüzünü değiştirmek için default incallui.apk dosyasını aradım ama bulamadım. Bu dosya elinde olan varsa paylaşabilir mi? Güncel global beta sürümündeki root dosyaları içerisinden de kopyalayıp paylaşabilirsiniz.
Hocam 4-5 yorum yukarda arama ekranının değişimini anlattım, alıntılayamıyorum Telefondayım,oraya bakın.
Bu şekilde de standarta göre büyük mü hocam anlamadımO ekran değişimlerinin hepsini denedim, default olanının boyutu standarta göre çok büyük. Onu düzeltmeye çalışıyorum ama başaramadım.
Bu şekilde de standarta göre büyük mü hocam anlamadımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O kadar uzun zamandır MiuiPro kullanıyorum ki unutmuşum artık standart halini hocamEvet hocam, miui klasik arama ekranında küçük bir yuvarlak simge vardı. Bunlar ekranın yarısını kaplıyor neredeyse. Zevk meselesi tabi, belki sadece ben beğenmemiş olabilirim.