Nereden bulabilirim, iconları hoşuma gitmişti fakat ek olarak indirebileceğim bir yer bulamadım.
T TwoEasy Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Cihazım İphone 5s Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 16 Nisan 2017 Konular 17 Mesajlar 94 Tepkime puanı 30 Puanları 18 13 Kasım 2017 #1 Nereden bulabilirim, iconları hoşuma gitmişti fakat ek olarak indirebileceğim bir yer bulamadım.
Skorpi Süper Üye Onursal Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 66 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 294 Mesajlar 20.017 Çözümler 8 Tepkime puanı 60.425 Puanları 438 13 Kasım 2017 #2 TwoEasy' Alıntı: Nereden bulabilirim, iconları hoşuma gitmişti fakat ek olarak indirebileceğim bir yer bulamadım. Genişletmek için tıkla ... MIUIPro romu yükleyin, aradığınız içinde mevcut MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TwoEasy' Alıntı: Nereden bulabilirim, iconları hoşuma gitmişti fakat ek olarak indirebileceğim bir yer bulamadım. Genişletmek için tıkla ... MIUIPro romu yükleyin, aradığınız içinde mevcut MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
T TwoEasy Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Cihazım İphone 5s Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 16 Nisan 2017 Konular 17 Mesajlar 94 Tepkime puanı 30 Puanları 18 14 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Skorpi' Alıntı: MIUIPro romu yükleyin, aradığınız içinde mevcut MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Rom yüklemeden yapmak istemiştim
Skorpi' Alıntı: MIUIPro romu yükleyin, aradığınız içinde mevcut MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Rom yüklemeden yapmak istemiştim
B beyliceli Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ZEKİ Cihazım Mİ9T Yaş 40 Konum MERSİN Katılım 28 Mart 2017 Konular 75 Mesajlar 911 Tepkime puanı 131 Puanları 58 14 Kasım 2017 #4 hocam su işini gorur belkı Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir