Soru MiuiPro rom yükledim

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
Arkadaşlar ben bu romu kurdum 9.7.11 sürümünü, bir çok özelleştirme si varmış fakat ayarlarda durum çubuğu saat yeri şebeke yeri değiştirme gibi ayarlar yok,ek bir uygulama mı yüklüyoruz.

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
Hocam teşekkürler ben buraya giriyorum durum çubuğu simgelerine tıklamadan çıkıyodum,bende sadece stil seçme yok bide ortaya alma çentik ten dolayı sanırım çok sağol.

Oyla:

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Redmi note 7 için boyle bi özellik var mi? Şebekeyle saatin yerink değiştirebileceğim rom?

Oyla:

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
Bende bu romu yükledim ancak yer değiştirme yok şekilleri değiştiriyor, xposed yükleyip o şekilde yapmayı deneyeceğim.

Oyla:

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
Maşallah hocam,hızlısınız.
Eu Betayı yüklediniz diye biliyordum.Mutlaka ayarlarda atladığınız bir yer vardır ben kullanmıyorum şu an detaylı birşey diyemem ama kullanan üyelerimiz bilgi verecektir.
Bir de son iki sürümde bug varmış arama yaptığında kapatma tuşuna basınca reset atıyormuş cihaz,denermisiniz size zahmet.

Arama reset atma sorunu halen devam edeiyor para verip kullanmak istedim ona bile izin vermedi cihaz k20 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu arama sorunundaki bug dan sonra reset atımı arayüz ayarlarıda sıfırlanıyor.Ben anlamıyorum keşke bağış yapmasaydım dedirtiyor bence hak etmiyorlar bağışı

Son düzenleme:
Oyla:

ismailozses

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
25
Bu romu paylaşabilirmisiniz yada nereden indirebiliriz.

Oyla:

ismailozses

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
25
Sağolun hocam sayenizde kaptım bu işi cihazı bootloop ve brick etmeden,söylediklerini bi kağıda yazdım öyle yaptım hocam valla tek tek gezdim ayarları ,ayrıcalıklı özellikler de olduğunu düşündüm ama maalesef orada yok. Baya görüşme yaptım az önce 10 dk lık görüşme yaptım sıkıntı yok öğlen 2 de attım şuan bi eksik göremedim sadece özelleştirme ler yok bir tek masaüstü 7x8 destekleme var birde liste animasyonu var zaten geri kalanlar eu betada da vardı.

Hangi sürüm bu hiçbir bilgim yok son sürümü de bilmiyorum cihaz için miuipro sitesinden bakayım dedim eski versiyonu gösteriyorlar tarihi haziran.

Sızıntı rom olduğu için olabilir mi,birde sürümün orada Beta yazıyor yada o yüzden mi acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sızıntı rom hocam

Bu romu paylaşabilirmisiniz yada nereden indirebiliriz.

Oyla:
Üst Alt