Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bu romu kurdum 9.7.11 sürümünü, bir çok özelleştirme si varmış fakat ayarlarda durum çubuğu saat yeri şebeke yeri değiştirme gibi ayarlar yok,ek bir uygulama mı yüklüyoruz.
Hocam teşekkürler ben buraya giriyorum durum çubuğu simgelerine tıklamadan çıkıyodum,bende sadece stil seçme yok bide ortaya alma çentik ten dolayı sanırım çok sağol.
Maşallah hocam,hızlısınız.
Eu Betayı yüklediniz diye biliyordum.Mutlaka ayarlarda atladığınız bir yer vardır ben kullanmıyorum şu an detaylı birşey diyemem ama kullanan üyelerimiz bilgi verecektir.
Bir de son iki sürümde bug varmış arama yaptığında kapatma tuşuna basınca reset atıyormuş cihaz,denermisiniz size zahmet.
Sağolun hocam sayenizde kaptım bu işi cihazı bootloop ve brick etmeden,söylediklerini bi kağıda yazdım öyle yaptım hocam valla tek tek gezdim ayarları ,ayrıcalıklı özellikler de olduğunu düşündüm ama maalesef orada yok. Baya görüşme yaptım az önce 10 dk lık görüşme yaptım sıkıntı yok öğlen 2 de attım şuan bi eksik göremedim sadece özelleştirme ler yok bir tek masaüstü 7x8 destekleme var birde liste animasyonu var zaten geri kalanlar eu betada da vardı.
Hangi sürüm bu hiçbir bilgim yok son sürümü de bilmiyorum cihaz için miuipro sitesinden bakayım dedim eski versiyonu gösteriyorlar tarihi haziran.
Sızıntı rom olduğu için olabilir mi,birde sürümün orada Beta yazıyor yada o yüzden mi acaba.