Kardeş boşuna acele etme çünkü redmi 5 plus için rom vermediler bu hafta.Miuipro Forum dan mesaj atamadım nedense gitmiyor 4 gün olucak bugün hala onay maili gelmedi yardımcı olabilecek kimse var mı acaba
Telegram dan wimpes mesaj da attım iki kez google form da doldurdum oda sağolsun ilgilenmedi
Başka bir arkadaş dün yazmış 12 saatte onay maili geldi diye geçen aldığım dada yine 4 gün sürmüştü insanı aldığına pişman ediyorlar paranla rezil olmak bu sanırım
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Verilmedi mi vermediklerine göre haftaya kalırKardeş boşuna acele etme çünkü redmi 5 plus için rom vermediler bu hafta.
Yok verilmedi. 9.7.4 güncellemesi oreo olarak geldi geçen hafta. Pie olarak yüklediğin port romdur. Sapıtma durumu için aşağıda verdiğim bir yama verdiler. İşe yarıyor mu denemedim.Verilmedi mi vermediklerine göre haftaya kalır
9.7.4 var onu kuruyorum ama cihaz sapıtıyor
Redmi 5 plus için pie geldimi çünkü kurduğum rom pie
Tamam bir deneyeyim bakalım teşekkür ederimYok verilmedi. 9.7.4 güncellemesi oreo olarak geldi geçen hafta. Pie olarak yüklediğin port romdur. Sapıtma durumu için aşağıda verdiğim bir yama verdiler. İşe yarıyor mu denemedim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aylık 100 ruble hocam istediginiz kadar ödeme yapabilirsiniz ona göre bitiş tarihi belirliyorlarArkadaşlar ne kadar ödeme yapmam gerekiyor yani Türk lirası olarak ne kadar 1 ay 3 ay seçebiliyormuyuz veya 6 ay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
200 ruble yapsam yeterlimi sanırım 3 dolar yapıyor
100 ruble 1.5 dolar mı yapıyor ben bunu banka hesabımdan yollarken dolar olarak mı yollayacağım yoksa TL olarak mıAylık 100 ruble hocam istediginiz kadar ödeme yapabilirsiniz ona göre bitiş tarihi belirliyorlar
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi