Miuiproya çok benziyor.Miuipronun light versiyonu diyebiliriz.Özellikleri daha az ama daha sorunsuz oluyor.Ben 1 haftadır kullanıyorum,hiç hata görmedim...üstadım aslında miuipro ve diğer costomlara göre fark nedir deseydim daha doğru olurdu
birde devamlı takip nasıl edebiliriz
Üstadım, MIUIPRO ROM, İçinde birçok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global developer temel bazlı, kendi bazı ilave özellikleri ekleyerek özelleştirdikleri bir Rom'dur.üstadım aslında miuipro ve diğer costomlara göre fark nedir deseydim daha doğru olurdu
birde devamlı takip nasıl edebiliriz
Mi 5s plus ta WhatsApp tan ses dinlerken sorun oluyor bende sizdede oluyor muMiuiproya çok benziyor.Miuipronun light versiyonu diyebiliriz.Özellikleri daha az ama daha sorunsuz oluyor.Ben 1 haftadır kullanıyorum,hiç hata görmedim...
Devamlı buradan takip edebilirsin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
WhatsApp beta grubunda isen böyle bir sorun oluyor...Mi 5s plus ta WhatsApp tan ses dinlerken sorun oluyor bende sizdede oluyor mu
Şikayetler oldu, kaldırıldı... Ben Mi5s te şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım...Bu son sürüm de herhangi bir hata varmi kendi sitesinden kaldırılmış sanırsam
tabi dil yine multi değil galiba, bide sitelerinde bir açıklama görmedim. merak işte MS ne anlamda.Miuiproya çok benziyor.Miuipronun light versiyonu diyebiliriz.Özellikleri daha az ama daha sorunsuz oluyor.Ben 1 haftadır kullanıyorum,hiç hata görmedim...
Devamlı buradan takip edebilirsin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Beta da değilim aslinda ama dinlerken ekran gelip gidiyor wonra düzeliyorWhatsApp beta grubunda isen böyle bir sorun oluyor...