- Adım
- ouz
- Cihazım
- n910
- Konular
- 11
Eu olan hangisi hocamvancedi yükletmiyor rom geri eu stabile geçtim en iyisi yine eu oldu
Eu olan hangisi hocamvancedi yükletmiyor rom geri eu stabile geçtim en iyisi yine eu oldu
Eu olan hangisi hocam
hangi romu kurdunuz acaba linki varmı pop-up kamera calisiyormuRomun şarj performansı çok kötü. Miui 13 Andorid 12 port roma geçtim. Beklediğimden daha iyi çıktı rom. Günlük kullanım için bir sorun bulunmuyor.
teşekkürler müsait zamanimda deneyeyimKurduğum rom buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telegrm linki vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden resim attım. Telegrmda aşağıdaki grupta detayları var. Popup kamera sorunsuz çalışıyor. Portre modu çalışmıyor ama grupta onun için de magisk fix dosyası mevcut. Fixi uygulayınca sıkıntı yok. Genel anlamda port ve beta olmasına rağmen gayet iyi. Hatta pil performansı bile bence iyi.
Şarjı performansı kötü dediğiniz hangisi hocamRomun şarj performansı çok kötü. Miui 13 Andorid 12 port roma geçtim. Beklediğimden daha iyi çıktı rom. Günlük kullanım için bir sorun bulunmuyor.
Kötü olan konudaki Miuipro rom. Bana göre gerçekten çok kötü fakat bahsettiğim Miui 13 rom hem port hem beta olmasına rağmen şarj performansı dahil şimdilik çok memnunum. Rom arayışında olanlar kesinlikle bir denesin derim.Şarjı performansı kötü dediğiniz hangisi hocam
Bug vs var mı hocam?Kötü olan konudaki Miuipro rom. Bana göre gerçekten çok kötü fakat bahsettiğim Miui 13 rom hem port hem beta olmasına rağmen şarj performansı dahil şimdilik çok memnunum. Rom arayışında olanlar kesinlikle bir denesin derim.