Ayarlar/Ek Ayarlar/Dil&Giriş/Konuşma/Metinden Konuşmaya Çıkışı....Arkadaşlar bu romu kurdum fakat metinden sese çevir ayar menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.
Teşekkür ederim, malesef dediğiniz menüde değil,erişebilirlik menüsü içindeymiş.Ayarlar/Ek Ayarlar/Dil&Giriş/Konuşma/Metinden Konuşmaya Çıkışı....
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demekki cihazdan cihaza farklı yerdeymiş....Teşekkür ederim, malesef dediğiniz menüde değil,erişebilirlik menüsü içindeymiş.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlar/Ek Ayarlar/Dil&Giriş/Konuşma/Metinden Konuşmaya Çıkışı....
Estağfurullah...bu şekilde mi?Hocam birde sizden ricam Miui MS de bundan böyle türkçe şeklinde de bir konu açsanızSuat hocamın bu haberi vermesinden sonra çok sevindim
Hatta Miui SU'da da TR dil desteği resmi olarak eklenmişse her cihaza, onun konusunu da beklesek çok mu şey istemiş oluruz
![]()
Estağfurullah...bu şekilde mi?
Rom - MIUI MS Rom özellikleri ve Yükleme talimatı
Siz bol bol reklamını yaparsanız tanıtım ötesine geçer nasılsa....ayrıca milleti rom manyağı yapmayalım...ben zaten hastayım, benim durumum farklıVarmış konu ne güzel hocam sağolun, fakat bence bir güncelleme ister Dİrek TR dil desteği de gelince
Bu şekilde olunca sadece tanıtım için gibi görülüyor, TR desteğine vurgu yapılmuyor.
Siz bol bol reklamını yaparsanız tanıtım ötesine geçer nasılsa....ayrıca milleti rom manyağı yapmayalım...ben zaten hastayım, benim durumum farklı