Rom MIUIPro bundan böyle Türkçe olacak :-)

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6
Mi 6 mıuı Pro için xposed yüklüyorum çalışmıyor. Hangi sürüm yüklemem lazım var mı bilginiz?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilisim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
mi5
Konular
0
Hız ve özelleştirme konusun 10 numara bir rom olmasına rağmen pil konusunda malesef tam bir pil canavarı :( ... pilde en iyi performasında Multiromda alıyorum lakin oda güncellemeleri çok geç veriyor. Örnek mi5 için beta 7.11.16 da yeni versiyoon bazı cihazlar için cıktı coğu cihaz için yapmadılar ....

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
suatsari redmi note 4x mido cihazında köşeleri yuvarlak yapma çalışmıyor.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam Mi6da da bazen çalışmıyor, fakat köşe yuvarlatmasini secip cihazi yeniden baslattigimda ise calismaya basliyor. Eğer cihazi yeniden baslatmayi denemediyseniz, deneyin isterseniz.

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Hocam Mi6da da bazen çalışmıyor, fakat köşe yuvarlatmasini secip cihazi yeniden baslattigimda ise calismaya basliyor. Eğer cihazi yeniden baslatmayi denemediyseniz, deneyin isterseniz.
Denedim hocam olmadı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hız ve özelleştirme konusun 10 numara bir rom olmasına rağmen pil konusunda malesef tam bir pil canavarı :( ... pilde en iyi performasında Multiromda alıyorum lakin oda güncellemeleri çok geç veriyor. Örnek mi5 için beta 7.11.16 da yeni versiyoon bazı cihazlar için cıktı coğu cihaz için yapmadılar ....
Mi Globe denemenizi öneriyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Bende çalışıyor hocam,modelle alakalı herhalde ...Bu konuda bir geribildirim yaparım...
[doublepost=1511998779,1511998555][/doublepost]
Son sürümde temiz kurulum yaptım,ekran sürem 4 saatin altına inmiyor.Buda benim için yeterli.Eğer olmazsa olmazın pil ise bu konuda Multirom eniyi romlardan biridir.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Bende çalışıyor hocam,modelle alakalı herhalde ...Bu konuda bir geribildirim yaparım...
[doublepost=1511998779,1511998555][/doublepost]
Son sürümde temiz kurulum yaptım,ekran sürem 4 saatin altına inmiyor.Buda benim için yeterli.Eğer olmazsa olmazın pil ise bu konuda Multirom eniyi romlardan biridir.
şu anda en iyi miui9 romda bile 4 yada 5 saat arasında geziyor ekran süreleri. fakat ben yine dayanamadım bu hafta yükledim ama 4 saati göremedim maalesef Suat abi. görünüşe göre bu Çinliler bize artık 5 saati zor gösterecek

MI 5s Mi Globe 7.11.23

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
şu anda en iyi miui9 romda bile 4 yada 5 saat arasında geziyor ekran süreleri. fakat ben yine dayanamadım bu hafta yükledim ama 4 saati göremedim maalesef Suat abi. görünüşe göre bu Çinliler bize artık 5 saati zor gösterecek

MI 5s Mi Globe 7.11.23
5 saati bende göremedim.4-4.5 arası gidip geliyor. Mobil veriyi çok kullanıyorsan ondanda biraz düşer...

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
5 saati bende göremedim.4-4.5 arası gidip geliyor. Mobil veriyi çok kullanıyorsan ondanda biraz düşer...
4-4.5 saate de razıyıminşallah bu haftaki yeni sürümde yine deneriz sanırım mobil veri düşüyor dediğin gibi

MI 5s Mi Globe 7.11.23

Üst Alt