Aktive biraz zaman alabiliyor diye hatırlıyorum.Mi 9 SE 9.6.5 link var mı? Ödeme yaptığım hâlde hala üyeliğim aktive edilmedi...
Evet hocamBu mi 8 lite mi de mi hocam
selam hocam siz kullanıyormusunuz miuiproyu romun üstüne kurmak için hangi wipeyi seçicez dosyalarımız silinmemesi icinEvet hocam
Evet hocam
Güle güle kullan hocamTesekkurler yukledim kullaniyorum suan
Hocam ben dalvik cahc data ve System i wipe yapıp kuruyorum romu bugüne kadar sorun yaşamadım verilerim de kaybolmadıselam hocam siz kullanıyormusunuz miuiproyu romun üstüne kurmak için hangi wipeyi seçicez dosyalarımız silinmemesi icin
Arama tuşunun yanında ayarlar orda gelişmiş seçenekler var. Orda arkaplan ayarlarını yapabilirsiniz.Daha öncede yazdığım gibi Mi Max telefonuma 9.2.28 yükledim Miu pro romu kullandığımda arama yaptığımda yada arama geldiğinde arka plan rengi bazen siyah oluyor bazende diğer romlardaki gibi ekteki ekran görüntüsünde olduğu gibi gri renkte oluyor bu değişiklik ben telefonda bir ayar değişikliği yapmadığım halde kendi kendine oluyor.Arka planın gri olmasını istemiyorum.Cunku ekrandaki yazilar okunmuyor.Arka plan sürekli siyah olsun istedim ama bir türlü çözemedim . Bu konuda fikriniz varmı?