MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Ben aslında kullandığımı rom da sadece özelleştirme fazla olsam Bir de pil iyi dayansın istiyorum son olarak bununla ilgili hangi rom önerirsiniz siz çok soru soruyorum hakkınızı helal edin bilgisizlik
Esthfrullah hocam. Hocam özelleştirme olarak mipro. (9.5.30 beğenmedim ama. 9.6.5 bekliyorum) onun haricinde mirom(bunda da aod bildirim animasyonu yok diye terk ettim ) tavsiye ediyorlar. Ama ben şuan mi Globe deyim.siz bence deneyin hepsini . Ama batarya olarak şuan hangisi iyi gider bilmiyorum .yüklediğiniz romda 3,4 tam sarıdan sonra batarya oturuyor..:ben mi Globe 9.5.30 sürümünde 6.5 /7 saat arası ekran süresi alıyordum.

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Esthfrullah hocam. Hocam özelleştirme olarak mipro. (9.5.30 beğenmedim ama. 9.6.5 bekliyorum) onun haricinde mirom(bunda da aod bildirim animasyonu yok diye terk ettim ) tavsiye ediyorlar. Ama ben şuan mi Globe deyim.siz bence deneyin hepsini . Ama batarya olarak şuan hangisi iyi gider bilmiyorum .yüklediğiniz romda 3,4 tam sarıdan sonra batarya oturuyor..:ben mi Globe 9.5.30 sürümünde 6.5 /7 saat arası ekran süresi alıyordum.
Tamam hocam çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Mi Max telefonuma 9.2.28 yükledim Miu pro romu kullandığımda arama yaptığımda yada arama geldiğinde arka plan rengi bazen siyah oluyor bazende diğer romlardaki gibi gri renkte oluyor bu değişiklik ben telefonda bir ayar değişikliği yapmadığım halde kendi kendine oluyor.Ya sürekli gri yada sürekli siyah olsun istedim ama bir türlü çözemedim . Bu konuda fikriniz varmı?

Üst Alt