- Adım
- Asım
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Kimya Mühendisi
- Konular
- 6
Güncelleme var arkadaslar. Resmi kullananlar telegramda foto atmaya basladi güncellemeye dair
9.5.30 sürümü bu beğenmedim..hatalar mevcuttu. Bazı uygulamalar da durduldu hatası aldım.nefret ettim. Ama bende oldu diye sizdede olacak diye bir şey yok. Deneyin bi . Bugün ben mirom 9.5.30 mipro 9.5.30 ve mi Globe 9.6.5 denedim..şuan mi Globe 9.6.5 deyim. Ama inatla mi pro 9.6.5 çıkınca yine deneyeceğim.Arkadaşlar mi9se için bunu yükleyip kullanan var mı memnun mu tavsiye eder misiniz ben de yüklemek istiyorum yükleyip kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Hocam IMEI işleme henüz yapılmadı yapıldığında romlar arası geçiş yaptığımda IMEI silinir mi9.5.30 sürümü bu beğenmedim..hatalar mevcuttu. Bazı uygulamalar da durduldu hatası aldım.nefret ettim. Ama bende oldu diye sizdede olacak diye bir şey yok. Deneyin bi . Bugün ben mirom 9.5.30 mipro 9.5.30 ve mi Globe 9.6.5 denedim..şuan mi Globe 9.6.5 deyim. Ama inatla mi pro 9.6.5 çıkınca yine deneyeceğim.
Hayır hocam..Hocam IMEI işleme henüz yapılmadı yapıldığında romlar arası geçiş yaptığımda IMEI silinir mi
Ben aslında kullandığımı rom da sadece özelleştirme fazla olsam Bir de pil iyi dayansın istiyorum son olarak bununla ilgili hangi rom önerirsiniz siz çok soru soruyorum hakkınızı helal edin bilgisizlikHayır hocam..