Rom - Mi 6 Global Kararlı MIUI 10 V10.3.1.0 OCAMIXM İndirme bağlantısımi6 için 10.3 stabil var mıgaliba çok şey istiyorum
![]()
Yazdım admine inanmadı üyelik alalı iki gün olmuş telefonu değiştirdim diyorsun bence bizi kandırmaya çalışıyorsun diye cevap verdiMiuiPro nun telegrm grubu olması lazım oraya yazarsanız belki yardımcı olurlar. Rusların telegrm grubu
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değişik adam bu ruslar bi şişe votka ile dayan kapısınaYazdım admine inanmadı üyelik alalı iki gün olmuş telefonu değiştirdim diyorsun bence bizi kandırmaya çalışıyorsun diye cevap verdi
Mala bağladılar ya adamlara bir türlü izah edemiyorumDeğişik adam bu ruslar bi şişe votka ile dayan kapısına
Aynı muamele bana da yapıldı Cihaz aldım var olan cihazımı kullanmadım İlk kullandığım cihaza üye kaydı olduğu için ıkinci cihaza inanmıyorlar bende Fotolarını cektim cihazın ve faturasını ''Nereden bileyim sizin oldığunu'' deyince bende sen cahilmisin baksanıza faturadaki isme ve Üyelikteki isme deyince yaptı.Ve bana bu son hakkınız bir daha değişiklik yapılmaz deyince Hayrola İNCİL de bununla ilgili yapılamaz diye bir Ayet mı ?var deyince bir dahada kelam etmedi ..Sert çıkacaksınız biraz......Değişik adam bu ruslar bi şişe votka ile dayan kapısına
şaşırdım la
şaşırdım laben global kararlı mı istiyorum :,))) pro rom'un stabili varsa diye dedim
![]()
pro romun globalimi varmis iyilikte yaramiyormus gorunen koy klavuz istemiyorşaşırdım laben global kararlı mı istiyorum :,))) pro rom'un stabili varsa diye dedim
![]()