MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Bu olqy magisk ten kaynaklaniyor magisk i acik birakip tekrar gos uygulamasina girie yapip deneyin bir ve magisk ten yetkili kullanici kisminda kontrol ede bilireiniz izinleri

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ekrani ikiye boldum, otomatik baslatmasina izin verdim, magiski actim, hala ayni. Baska program indirince tak diye buluyor

dalgalar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Hocam ekrani ikiye boldum, otomatik baslatmasina izin verdim, magiski actim, hala ayni. Baska program indirince tak diye buluyor
Anliyorum peki yuklediginizden beri hic izin alamadinizmi yoksa 1 kere aldinizmi izin

dalgalar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
bunu deneyin hocam

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
bunu deneyin hocam

Neredeyse marketteki cogu programi denedim. Duzeltmiyorlar. Baska roma geçiyorum sıkıntı kalmıyor. Ayrica soyle bişey daha var google play servisi konumu buluyor ama android gps provierde sıkıntı var. Google hizmetlerinde haritalarda vs sıkıntı yaşamıyorum ama onun haricinde konum çalışmıyor miuiproda
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

dalgalar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Neredeyse marketteki cogu programi denedim. Duzeltmiyorlar. Baska roma geçiyorum sıkıntı kalmıyor. Ayrica soyle bişey daha var google play servisi konumu buluyor ama android gps provierde sıkıntı var. Google hizmetlerinde haritalarda vs sıkıntı yaşamıyorum ama onun haricinde konum çalışmıyor miuiproda
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onceki sürümde de vardi proda duzeltmemisler bende o sebebten birakmistim

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Anlaşılan kesin bir çözümü yok. Kimse cozemiyor, stabil olana kadar en iyisi beklemek

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
8 lite icin sürüm linki olan varmı

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Anlaşılan kesin bir çözümü yok. Kimse cozemiyor, stabil olana kadar en iyisi beklemek
Ben gps fixi indirdim, ekranı ikiye bölüp magiski alta aldım. GPs fixin adımlarımı takip ettim. Son aşamada root izni istedi ve yetki verdim magiskten. Daha sonra gps fix yeniden başlatma istedi tamam dedim telefon açıldı ve düzeldi. İnstagram, yandex, haritalar anında buluyor. İlk bir kaç denemem de yapamadım o da 8 çiz dediği yerde 8 kere yapmadığım için sonraki aşamaya geçemedim. Zaten 8 çiz dedikten sonraki aşamada yetki istiyor magiskten.

Üst Alt