Bilen biri yok mu? Rom'a entegre edilmiş sanırım nasıl silebilirim?Telefonu her yeniden başlattığımda magisk yüklüyor. Bunu nasıl engellerim?
Format data yapın düzelir belki baştan kurun tertemiz kurulum olsun..Bilen biri yok mu? Rom'a entegre edilmiş sanırım nasıl silebilirim?
Roottan mı bahsediyorsunuz yoksa Magisk uygulamasından mı?Bilen biri yok mu? Rom'a entegre edilmiş sanırım nasıl silebilirim?
Öyle kurdum zaten tekrar uğraşmak işime gelmiyor. Otomatik kurulduğuna göre romun bir yerine entegre edilmiştir silinebilir diye düşünüyorum.Format data yapın düzelir belki baştan kurun tertemiz kurulum olsun..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulama otomatik yükleniyor her yeniden başlatmada. Root da oluyor mu bilemedim.Roottan mı bahsediyorsunuz yoksa Magisk uygulamasından mı?
-Zip içerisinde META-INF/com/mp klasörünün içeriğini silin. Romu bu şekilde yükleyin.Bilen biri yok mu? Rom'a entegre edilmiş sanırım nasıl silebilirim?
Uninstaller ile kaldırıyorum yeniden başlatınca tekrar yükleniyor-Zip içerisinde META-INF/com/mp klasörünün içeriğini silin. Romu bu şekilde yükleyin.
-Magisk uninstaller de yükleyebilirsiniz...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi