Forumda olanla tekrar flashladim. Şimdi twrp tamam ama en son sürümü..Hocam yanlış twrp sanırım telefona uygun olanı flaşlamanız gerekiyor forumda konu mevcut bakabilir misiniz
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir deneyin bakalım yükleyebilecek misiniz miuiproyuForumda olanla tekrar flashladim. Şimdi twrp tamam ama en son sürümü..
Denesem mi yoksa yekten twrp'yi eskitsem mi diye düşünüyorum. Bir de bu akşam çalışıyorum diye belki 1-2 gün beklerim yapmadan. Eski sürümü yükleyip on hazırlıklari bitirmekti niyetimBir deneyin bakalım yükleyebilecek misiniz miuiproyu
Buyrun hocamÇveneburi hocam o versiyonu nereden indiriniz ? Benimle de paylaşır mısınız lütfen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denesem mi yoksa yekten twrp'yi eskitsem mi diye düşünüyorum. Bir de bu akşam çalışıyorum diye belki 1-2 gün beklerim yapmadan. Eski sürümü yükleyip on hazırlıklari bitirmekti niyetim![]()
Sonsuz teşekkürlerBuyrun hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederimSonsuz teşekkürler![]()
Tam ben de onu soracaktım. Eu beta'ya bayılmıstım. Demek ki buna bayılıp ayılıp bayılacamRica ederimMiuipro gerçekten harika bir rom biran önce geçin derim.
Aynen eu beta harika bu ondan da harika hocam. Yok yok diyebilirim.Tam ben de onu soracaktım. Eu beta'ya bayılmıstım. Demek ki buna bayılıp ayılıp bayılacam
tamam da zaten aylık için 8 TL ödedim ben..Bana özel sadece ben kullanabileceğim.. varsın 3 tl daha pahalı olsun..Miuipro dan aldığını satacak sanırım 5 liraya.