- Adım
- eray
- Cihazım
- REDMİ NOTE 3
- Meslek
- boş gezenin boş kalfası
- Konular
- 21
Gps problemini nasıl düzeltiyorduk?
Google playde gps fix programı var onunla düzeltiyoruz.
Gps problemini nasıl düzeltiyorduk?
buildprop'tan sürümü 9.3.29 yap kardeşim.Satın altından sonra format data yapmak gerekiyormu. 9.3.28 kullanıyorum illegal rom şeklinde satın aldım site 9.2.28 i kurmamı istedi ota almak için bende sistemi silip 9.2.28 i kurdum ama ota görmedi sunucu hatası diyor sorun nedir?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi şu miui kimliği boş benim profil de onun için mi acaba? Bi de oraya ne yazacağım sadece rakam yazılıyor çünkü telefon numarası mi?buildprop'tan sürümü 9.3.29 yap kardeşim.
Bu şekilde olacak,
ro.build.version.incremental=9.3.28
Miui hesap kimliği numarasını yazacaksınız oraya.Abi şu miui kimliği boş benim profil de onun için mi acaba? Bi de oraya ne yazacağım sadece rakam yazılıyor çünkü telefon numarası mi?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sadece cihazınıza tanımlı rom OTA olarak gelir cihazınız dışında diğerleri için ancak 2-3 ay önceki güncellemeleri indirebilirsiniz...Ödeme yaptım, onay bekliyorum beyler. Linkler akacak buraya Allah'ın izniyle inşallah.
Full rom lazım bana xiaomi.eu kullanıyorum, nasıl olacak?Sadece cihazınıza tanımlı rom OTA olarak gelir cihazınız dışında diğerleri için ancak 2-3 ay önceki güncellemeleri indirebilirsiniz...
İ