Hocam denediniz mi romu. Eu Beta dan geçmeye değer miMüthişsin hocam
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence değer. Deneyip görürsünüz. Ama bu eu gibi her hafta o ta güncelleme almaz onun için ücretli üye olmanız lazımHocam denediniz mi romu. Eu Beta dan geçmeye değer mi
Hocam ücretli alanlar paylaşmıyor mu forumdaBence değer. Deneyip görürsünüz. Ama bu eu gibi her hafta o ta güncelleme almaz onun için ücretli üye olmanız lazım
Biraz zor düşüyor. Onlar da paylaşınca ban yeme riskleri var. Denk gelirse böyle paylaşım yapılıyorHocam ücretli alanlar paylaşmıyor mu forumda
Peki ücreti ne kadar normaldeBiraz zor düşüyor. Onlar da paylaşınca ban yeme riskleri var. Denk gelirse böyle paylaşım yapılıyor
Aylık 1.5 dolarPeki ücreti ne kadar normalde
Peki haftalık olarak geliyor mu güncellemeAylık 1.5 dolar
Hocam Çin beta tabanlı bir. Rom aynı eu gibi eu ya ne güncelleme gelirse buna da gelir aynı yani. Sadece içinde özelleştirmesi fazla olan bir rom. Miui romların içinde benim severek kullandığım bir rom. Yukarıda link mevcut deneyip karar verirsiniz. Beğenirseniz ve de ücretli üye olmak isterseniz konu içinde nasıl yapacağınız mevcut. Benim kullandığım dönemlerde ücretsizdi o yüzden ücretli üyelik nasıl alınır ben de bilmiyorum.Peki haftalık olarak geliyor mu güncelleme
Daha önce mi note 3 kullanirken miui pro rom yuklemistim çok fazla hata vardı. Umarım bunlar düzelmiştir akşam deneyeceğim bakalımHocam Çin beta tabanlı bir. Rom aynı eu gibi eu ya ne güncelleme gelirse buna da gelir aynı yani. Sadece içinde özelleştirmesi fazla olan bir rom. Miui romların içinde benim severek kullandığım bir rom. Yukarıda link mevcut deneyip karar verirsiniz. Beğenirseniz ve de ücretli üye olmak isterseniz konu içinde nasıl yapacağınız mevcut. Benim kullandığım dönemlerde ücretsizdi o yüzden ücretli üyelik nasıl alınır ben de bilmiyorum.