MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
Mi 8 lite link var mı acaba

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
gerek yok para verip guvenir olmayan rom yuklemeye ben bütün romlari kurdum hiç biri orijinal rom gibi olmuyor en iyisi MIUI global rom

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
gerek yok para verip guvenir olmayan rom yuklemeye ben bütün romlari kurdum hiç biri orijinal rom gibi olmuyor en iyisi MIUI global rom
Ben buna katılmıyorum. Orijinal rom dan çok daha iyi romlar var. Eu rom mesela. Orjinal den bir çok artısı var

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben buna katılmıyorum. Orijinal rom dan çok daha iyi romlar var. Eu rom mesela. Orjinal den bir çok artısı var
Kesinlikle katılıyorum, EU Beta muhteşem

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11

eu rom un orijinalden farkı yok özellik olarak mı Globe felan biraz özellik var oda ahım şahım değil bildirim simgelerini felan sabit hele getiriyorsun felan

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Katılıyorum, çoğu rom -bir tane bile olsa- bir değişiklik ile geliyor ve zaten MIUI tabanlarını kullanıyor.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Mi 8 pro için mipro linki verebilecek var mi

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
eu rom un orijinalden farkı yok özellik olarak mı Globe felan biraz özellik var oda ahım şahım değil bildirim simgelerini felan sabit hele getiriyorsun felan
Öncelikle reklam yok, daha az ram kullanıp daha uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca daha stabil. Yüz tanıma açmak için bölge değiştirmeye vs de gerek kalmıyor. 3. Parti tema kurulabilir vs vs. Bir çok gözle görülen detay var bence. Tabi kişisel zevk meselesi saygı duyarım

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
Öncelikle reklam yok, daha az ram kullanıp daha uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca daha stabil. Yüz tanıma açmak için bölge değiştirmeye vs de gerek kalmıyor. 3. Parti tema kurulabilir vs vs. Bir çok gözle görülen detay var bence. Tabi kişisel zevk meselesi saygı duyarım

pil ömrüne katılmıyorum reklam larida zaten ayarlardan kapatsbiliyorsun uygulama lardaki reklamlarida blocada diye APK var rotsuz çalışan onu kullanıyorum zaten MIUI çok ozellestirebilir bi rom eskiden hatırlıyorum S3 S4 zamanlarında rom geliştiricileri MIUI rom pprtliyorladi tabi bu benim fikrim kişiye göre değişebilir yani cihazı rotlayop güvensiz bir rom yüklenemez diyorum ben banka uygulaması vs kullanınca insan tedirgin oluyor ister istemez

Üst Alt