Günlük kullanımda çok farketmez para vermek istemiyorsan Masik kur masik sık güncelleniyorHocam Masik romdan ne farkı var? Eğer önemli değilse Masik kuracağım.
Ben buna katılmıyorum. Orijinal rom dan çok daha iyi romlar var. Eu rom mesela. Orjinal den bir çok artısı vargerek yok para verip guvenir olmayan rom yuklemeye ben bütün romlari kurdum hiç biri orijinal rom gibi olmuyor en iyisi MIUI global rom
Kesinlikle katılıyorum, EU Beta muhteşemBen buna katılmıyorum. Orijinal rom dan çok daha iyi romlar var. Eu rom mesela. Orjinal den bir çok artısı var
Ben buna katılmıyorum. Orijinal rom dan çok daha iyi romlar var. Eu rom mesela. Orjinal den bir çok artısı var
Katılıyorum, çoğu rom -bir tane bile olsa- bir değişiklik ile geliyor ve zaten MIUI tabanlarını kullanıyor.Ben buna katılmıyorum. Orijinal rom dan çok daha iyi romlar var. Eu rom mesela. Orjinal den bir çok artısı var
Öncelikle reklam yok, daha az ram kullanıp daha uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca daha stabil. Yüz tanıma açmak için bölge değiştirmeye vs de gerek kalmıyor. 3. Parti tema kurulabilir vs vs. Bir çok gözle görülen detay var bence. Tabi kişisel zevk meselesi saygı duyarımeu rom un orijinalden farkı yok özellik olarak mı Globe felan biraz özellik var oda ahım şahım değil bildirim simgelerini felan sabit hele getiriyorsun felan
Öncelikle reklam yok, daha az ram kullanıp daha uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca daha stabil. Yüz tanıma açmak için bölge değiştirmeye vs de gerek kalmıyor. 3. Parti tema kurulabilir vs vs. Bir çok gözle görülen detay var bence. Tabi kişisel zevk meselesi saygı duyarım