Romlar test edilip yayınlanıyor. Temiz kurulum yapın, sorun devam ediyorsa indirdiğiniz romda sorun vardır...Mi 8se icin yukledim ama wifi aktif olmuyor tekrar eu roma gectim
Temiz kurulum yapın, yedekten geri yükleme yapmayın...Beyler cihazda miuipro 9.1.24 kurulu(mi6) eurom 8.2.23 kurmak istiyorum sorun olurmu (android 8 den android 7 ye geçecek) otg var yüklersem sorun olurmu?
Temiz kurulum derken nasil yanı bu format data olayımı? nasıl yapıldıgını anlatırmısınız zahmet olmazsa?Temiz kurulum yapın, yedekten geri yükleme yapmayın...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 4/4x/Mido 9.1.17
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir[/QUOTHocam çok teşekkür ederim.
Burdaki paylasilan linkden indirdim iki defa kurdum ikisindede ayni wifi aktif olmadi 4 wipe de yaptimRomlar test edilip yayınlanıyor. Temiz kurulum yapın, sorun devam ediyorsa indirdiğiniz romda sorun vardır...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki paylasilan linkden indirdim iki defa kurdum ikisindede ayni wifi aktif olmadi 4 wipe de yaptim
Hayır format data değil...Temiz kurulum derken nasil yanı bu format data olayımı? nasıl yapıldıgını anlatırmısınız zahmet olmazsa?
Sorunu sadece bu romda yaşıyorsanız romda sıkıntı vardır. Burada paylaşılan romlar sızıntı romlar, direk kullanıcı tarafından paylaşılmayan romlarda sıkıntılar çıkabilir...Burdaki paylasilan linkden indirdim iki defa kurdum ikisindede ayni wifi aktif olmadi 4 wipe de yaptim