MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
Butun asamalar uyelik hakkinda konunun basinda anlatildi diye biliyorum baktinizmi sayfa 1'e
hepsini denedim kart bilgilerinide verdim ,olmuyor,saçma sapan şeyler çıkıyor bazen rusça,ingilizceye çeviriyorum sayfa kayboluyor vs vs, internet explorer ile yapın demiş arkadaş bir tek onunla denemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan bakıp yapabilirsiniz...
Spoyler: Ödeme Hakkında Açıklama
1- adresinden kendinize hesap oluşturun.
2- adresinden de bir hesap oluşturun.
3- bu adreste sayfanın en altında rub. Yazan kutucuğa ne kadar bağış yapacağımızı yazıyoruz. Hemen yanından visa master yazan sekmeyi seçiyoruz. Sonra ekranı yan çevirin danote tuşu çıkıyor.(chrome da dikeyde çıkmıyor bu tuş nedenini bilmiyorum). Buna basınca sizi yandexmoney sayfasına yönlendirecek. Orada kart bilgilerini girip bağış yapıyoruz.
4- parayı yolladık tan hemen sonra onay ekranı geliyor onun ekran görüntüsünü kaydediyoruz.
5- bu adreste miuipro sitesine kayıtlı mail adresimizi. Kullanıcı adımızı. Çektiğimiz ekran görüntüsünü ekliyor ve yolluyoruz.
6- sonra cevap maili bekliyoruz. Gelen Mailde size bir link veriyor oraya girip mi ID mizi (telefonda kayıtlı olan) girip kaydediyoruz
valla hocam ben beceremedim daha sonra internet explorer ile deneyecegim

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
hepsini denedim kart bilgilerinide verdim ,olmuyor,saçma sapan şeyler çıkıyor bazen rusça,ingilizceye çeviriyorum sayfa kayboluyor vs vs, internet explorer ile yapın demiş arkadaş bir tek onunla denemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam ben beceremedim daha sonra internet explorer ile deneyecegim
Cepte teb varsa direk çekiyor ve vergide almıyor bilginiz olsun. Internet Explorer ile muhakkak dene olmuyorsa mecbur başka kart ile demeyeceksin hocam

%100 Galatasaray

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58
Mi 8 SE için neden hala 9.1.24 güncellemesinin gelmediğini bilen varmı ?

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Beyler son surumu yukleyipte yuz kilidi silinenler sorun magisk moduldeki Google kamera modulunden. Onlari kaldirip yeniden baslatirsaniz yuz kilidi geliyor. Bilginize.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-28-16-45-25-049_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2019-01-28-16-45-25-049_com.topjohnwu.magisk.jpg
    310,9 KB · Görüntüleme: 113

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Beyler slm
Bi konuda fikrinizi almak isterim full Şarj ettiğimde geçen bir sefer oldu 17 saat küsür kalan demişti ve o gün şarjım uzun gitti sonra bir de baksam yanlışım olmasın 12 mi 14 mü ne kalan zaman diyor neye göre nasıl bir işleyiş var yorumlarsanız sevinirim

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Pro rom da bazı uygulamalara erişim izni vermeme rağmen bazen uygulamayı açınca tekrar izin ver diyor. Depolama kişiler telefon v.s. Çözüm yolu bulamadım bilgisi olan var mı acaba?
Buna ek olarak pil aylarından kısıtlama yok dememe rağmen yeniden başlatınca telefonu tekrar miui tasarruf kısmına geçiyor

%100 Galatasaray

mesocoban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
Çok değerli arkadaşlar MiuiPro romlar artık sitesinden Türkçe olarak yayınlandığını hepimiz biliyoruz.Önceden kendi çevirimizi kendimiz yaptığımız için forumda bu rom ile ilgili bir sürü konu açıldı ve bu konuları artık takip etmek zorlaştı...
Bu konuyu açmamdaki amaç tek bir konu altında MiuiPro rom ile ilgili hatalı,eksik çeviri ve diğer başka sorunları birlikte takip edip bunları çözüme kavuşturmak.
Öncelikle bazı çok sorulan soruların cevaplarını aşağıda yazdım.Lütfen okuyun ve cevabı verilmiş soruları tekrar sormayın.Ayrıca konu altında lütfen sadece MiuiPro rom ile ilgili sorularınızı sorun...
Eksik veya hatalı çeviri için lütfen ekran görüntüsü yayınlayın...

---MiuiPro rom kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
-MiuiPro rom kurmak için öncelikle bootloader kilidiniz açık ve twrp yüklü olması gerekiyor;
-Eğer başka romda geliyorsanız....
4 wipe yapın (sistem,veri,önbellek,dalvik).Ondan sonra romunuzu kurun.
--MiuiPro romun önceki sürümünden geliyorsanız...
Wipe yapmadan romu direk eski sürümün üzerine kurun.Böyle yapınca herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız...

---MiuiPro romlar hangi tabanı kullanıyor?
-Miuipro romlar haftalık geliştirici Çin beta ve Çin stabil sürümü olarak iki versiyon olarak yayınlanmaktadır...

---MiuiPro romlar rootlu mu geliyor?
-Android 7 romlar Magisk root ile geliyor...Android 8 ve üstü romlar rootsuz olarak geliyor...
---Rootsuz kullanmak isteyenler...
Rom zipinin içerisinden META-INF/com/mp dizinindeki miui_pro_root klasörünü silmesi gerekiyor...

Eğer ilk mesaja eklenmesini istediğiniz sorular olursa konu altında bildirin...
Romu kullanacak olanlar iyi günlerde kullansın...

MiuiPro Rom Adresi :

OTA hakkında Miuipro açıklaması :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miui 10 ile birlikte Miuipro OTA desteki ve ücretli olarak dağıtılmaya başlandı. Bazı arkadaşlar ödemenin nasıl yapılacağı hakkında

bilgi istedikleri, için buraya alasulumurat arkadaşımızın anlatımını ekliyorum. İlave veya değişiklik isterseniz lütfen konu altında belirtin...

1- adresinden kendinize hesap oluşturun.
2- adresinden de bir hesap oluşturun.
3- bu adreste sayfanın en altında rub. Yazan kutucuğa ne kadar bağış yapacağımızı yazıyoruz. Hemen yanından visa master yazan sekmeyi seçiyoruz. Sonra ekranı yan çevirin danote tuşu çıkıyor.(chrome da dikeyde çıkmıyor bu tuş nedenini bilmiyorum). Buna basınca sizi yandexmoney sayfasına yönlendirecek. Orada kart bilgilerini girip bağış yapıyoruz.
4- parayı yolladık tan hemen sonra onay ekranı geliyor onun ekran görüntüsünü kaydediyoruz.
5- bu adreste miuipro sitesine kayıtlı mail adresimizi. Kullanıcı adımızı. Çektiğimiz ekran görüntüsünü ekliyor ve yolluyoruz.
6- sonra cevap maili bekliyoruz. Gelen Mailde size bir link veriyor oraya girip mi ID mizi (telefonda kayıtlı olan) girip kaydediyoruz.
Hocam mi mix 3 için çıkack mı?

wakeup

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
linyutang
Cihazım
MI6
Konular
0
miuipro_v8.1.0_sakura_9.1.24

miuipro_v8.1.0_rosy_9.1.24

Son düzenleme:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Mi 8 cihazımda eu rom dan geçiş yaptım fakat bildirim sesleri çok düşük çıkıyor sebebini bilen varmı

kypbep

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Алексей
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
0
Sagit için 8.12.27 ihtiyacım var

Üst Alt