MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Arkadaşlar 2 kezdir OTA üzerinden güncellemeleri yükleyemiyorum..Bugün sıfırladım cihazi yeniden TWRP kurdum..Bana gönderilen kurulma mailine göre yeniden OTA için yapılandırdım. Her şey doğru kac kez mail de yazdım MiuiPro ya bana dönülen mesaj her şey normal görünüyor.bir kac kez deneyin düzelecek diye kaç kez denedim sayısını bilmiyorum..Bu konuda yardımcı olacak arkadaş vardır diye düşündüm..
Dostum AYNI SORUN bende de vardı "Sakin61" isimli üyemiz bu bilgileri bana cevaben yazmıştı aynısını yaptım şimdi düzgün güncelleme alıyorum.
Sitede ki sürümü indirip kurun. OTA da üç tik otomatik güncellemeler OTA'ya erişmek için kısmına siteye kayıt olduğunuz kullanıcı adını küçük büyük harf dikkate alarak yazın. Mi hesap numaranızı sitede profilinize eklemeyi unutmayın. Gelen mailde ki açıklamada bunları yapmanızı söylüyor. Bu adımlardan sonra ota dan son sürüme güncelleme yapacaksınız.
MİUİPRO'daki Kullanıcı adını doğru yazınız.

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
Arkadaşlar 2 kezdir OTA üzerinden güncellemeleri yükleyemiyorum..Bugün sıfırladım cihazi yeniden TWRP kurdum..Bana gönderilen kurulma mailine göre yeniden OTA için yapılandırdım. Her şey doğru kac kez mail de yazdım MiuiPro ya bana dönülen mesaj her şey normal görünüyor.bir kac kez deneyin düzelecek diye kaç kez denedim sayısını bilmiyorum..Bu konuda yardımcı olacak arkadaş vardır diye düşündüm..
MiuiPro. İnfo sitesinde kullanıcı bilgileri girilen yerde profil bilgileri var oraya girip miui id yazan yere tlf miui id sini eklemeyi denediniz mi kullanıcı adı mail id yazan yerler var orayı bir doldurun bende de hata vermişti arkadaş oraya mi id Eşleştirme yapınca düzelmişti.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Dostum AYNI SORUN bende de vardı "Sakin61" isimli üyemiz bu bilgileri bana cevaben yazmıştı aynısını yaptım şimdi düzgün güncelleme alıyorum.
Sitede ki sürümü indirip kurun. OTA da üç tik otomatik güncellemeler OTA'ya erişmek için kısmına siteye kayıt olduğunuz kullanıcı adını küçük büyük harf dikkate alarak yazın. Mi hesap numaranızı sitede profilinize eklemeyi unutmayın. Gelen mailde ki açıklamada bunları yapmanızı söylüyor. Bu adımlardan sonra ota dan son sürüme güncelleme yapacaksınız.
Merhaba siteden Cihazıma uygun geçmiş tarihli romlardan birini İndirmemmi?i gerekiyor

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
MiuiPro. İnfo sitesinde kullanıcı bilgileri girilen yerde profil bilgileri var oraya girip miui id yazan yere tlf miui id sini eklemeyi denediniz mi kullanıcı adı mail id yazan yerler var orayı bir doldurun bende de hata vermişti arkadaş oraya mi id Eşleştirme yapınca düzelmişti.
Bunda sorun yok hersey doğru Teşekkürler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım teşekkürler..

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
Bunda sorun yok hersey doğru Teşekkürler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım teşekkürler..
Siteye kullanıcı bilgileri ile giriş yapınca indirme linki açılıyor mu, açılıyorsa tlf a eksik bilgi giriyorsun demektir.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen