- Adım
- atakan
- Cihazım
- xioami mı 8 lit
- Konular
- 1
Mi5s plus ile ilgili link paylaşabilirmisiniz.
Hocam konuşmaları sildim silmeseydim gonderirdim üyeliğim bitmeden konuşmalar yüzünden banlandımYaşadığınız sorun ile ilgili ekran görüntülerini özelden gönderebilir misin hocam...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi max helyum romu desteklemiyorkiRevolution os ye geç hocam boşver Rus zibidileri
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Destekliyor hocamMi max helyum romu desteklemiyorki
Ona destekleri yok hocamMi5s plus destekliyor mu peki?
Hocam otomatik çeviri azizliği olabilir. Suat hocam o yüzden istiyor konuşmaları.Hocam konuşmaları sildim silmeseydim gonderirdim üyeliğim bitmeden konuşmalar yüzünden banlandım
Bir ara linkleri telegram üzerinden kişisel gonderecekleri ile ilgili bir post gördüm forumlarinda sormak için yazdım bana "sen çünkü bir b*k parcasisisin ota üzerinden veriyoruz" gibi cümlelerle karşılık verdi
Yok İngilizce yazdı İngilizce de biliyorum Rusça olsa neyse tamamHocam otomatik çeviri azizliği olabilir. Suat hocam o yüzden istiyor konuşmaları.
Linki alabilirmiyim. YapıştırabilecekmisinizDestekliyor hocamGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Anladım hocam. Ben otomatik çeviridir belki diye düşünürek yazdım.Yok İngilizce yazdı İngilizce de biliyorum Rusça olsa neyse tamam
Because you piece of shit ne demek hocam