Ayarlarda güncelleme var mı diye baktığımız kısımdan üstteki üç noktaya tıkla, otomatik güncellemeler kısmına gir. Orda en altta OTA güncellemeleri için yazan yere girip miuipro sitesine kayıtlı kullanıcı adını yaz.ücretini ödedikden sonra ota güncelleme gelmiyor.ne yapmalıyım?istenildiği gibi ota için gelen maile göre id girdim.ama ota güncelleme gelmiyor.
hocam yaptım.hatam su oldu.siteye girmem gereken yere mi id yerine başka bir şey girdim.şimdi site profilimden düzeltemiyorum.mail attım geri dönüş olmadı.Ayarlarda güncelleme var mı diye baktığımız kısımdan üstteki üç noktaya tıkla, otomatik güncellemeler kısmına gir. Orda en altta OTA güncellemeleri için yazan yere girip miuipro sitesine kayıtlı kullanıcı adını yaz.
hocam yaptım.hatam su oldu.siteye girmem gereken yere mi id yerine başka bir şey girdim.şimdi site profilimden düzeltemiyorum.mail attım geri dönüş olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suatsari hocam yaptım.hatam su oldu.siteye girmem gereken yere mi id yerine başka bir şey girdim.şimdi site profilimden düzeltemiyorum.mail attım geri dönüş olmadı.
hocam mi id diye başka bir numaralar girmişim.mail attım düzettiler.Miui ID değiştirilmiyor hocam geçmiş olsun anlarlarsa belki yardım ederler ama pek dikkatlerini çekeceğini sanmıyorum
şanslı çıkmışsınhocam mi id diye başka bir numaralar girmişim.mail attım düzettiler.
miuipro_v8.1.0_sakura_8.11.15
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
miuipro_v7.0_mido_8.11.22
miuipro_v8.1.0_whyred_8.11.22
miuipro_v8.1.0_jason_8.11.22
miuipro_v6.0.1_kenzo_8.11.22
miuipro_v8.0.0_capricorn_8.11.15