MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Merhaba, bilmeyen veya unutan arkadaşlar için küçük bir hatırlatma.. Bu MIUI pro rom küçük bir aylık ücret ile satılıyor ve çalışma mantığı şu: ilk olarak mevcut telefonunuza uygun olan bir kaç ay önce çıkan rom'u indirip yüklüyoruz. Telefon içinde belirtilen yere ve kendi sitelerinde belirtilen yere kullanıcı adınızı ve mi hesabınızın numarasını giriyoruz. Sonrasında en son çıkan sürüm OTA ile telefona inmeye başlıyor. Esas önemli nokta burası. Son sürüm telefona iniyor ve bu inen dosyayı başkalarıyla paylaşmak için telefona yüklemeden önce alıp internete yüklemek gerekiyor. Fakat bunu yaptığınızda sistem o kişiyi farkedip hesabını bloklayabiliyor. Bloklandiğınız zaman mevcut ödediginiz para boşa gidiyor ve yeni güncellemeleri artık alamıyorsunuz. Bilginize..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9.4.11 de kaldı şimdilik bekliyoruz bakalım
Hocam sanırım mi 8 ve mi max3 dışında herkes güncellendi. Benim de mi8. Eski sürümde kaldık sanırım :(

Son düzenleme:

gazel90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Memur
Konular
8
Merhaba, bilmeyen veya unutan arkadaşlar için küçük bir hatırlatma.. Bu MIUI pro rom küçük bir aylık ücret ile satılıyor ve çalışma mantığı şu: ilk olarak mevcut telefonunuza uygun olan bir kaç ay önce çıkan rom'u indirip yüklüyoruz. Telefon içinde belirtilen yere ve kendi sitelerinde belirtilen yere kullanıcı adınızı ve mi hesabınızın numarasını giriyoruz. Sonrasında en son çıkan sürüm OTA ile telefona inmeye başlıyor. Esas önemli nokta burası. Son sürüm telefona iniyor ve bu inen dosyayı başkalarıyla paylaşmak için telefona yüklemeden önce alıp internete yüklemek gerekiyor. Fakat bunu yaptığınızda sistem o kişiyi farkedip hesabını bloklayabiliyor. Bloklandiğınız zaman mevcut ödediginiz para boşa gidiyor ve yeni güncellemeleri artık alamıyorsunuz. Bilginize..
Sistem yüzlerce insan san o kişiyi nasıl fark ediyor acaba? Büyük ihtimalle ota dan inen zip dosyasına kod vermişler dir.Ziple oynanıp paylasilsa sorun kalmaz bence...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22

Hocam sanırım mi 8 ve mi max3 dışında herkes güncellendi. Benim de mi8. Eski sürümde kaldık sanırım :(

pekala hocam başkalarıyla paylaşmak için değil de kendin için almak istersen? bu zip'i nasıl elde ediyorsun?

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
pekala hocam başkalarıyla paylaşmak için değil de kendin için almak istersen? bu zip'i nasıl elde ediyorsun?
Hocam çok zor birşey değil. Öncelikle MIUI pro sitesine üye olup bağış yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise yukarıda anlattığım aşamaya geliyorsunuz yani siteden telefonunuza uygun eski bir rom yükleyip OTA ile son sürüme geciyorsunuz. Daha ayrıntılı bilgi için sizinle linkini paylaşıyorum
Rehber - MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

Sistem yüzlerce insan san o kişiyi nasıl fark ediyor acaba? Büyük ihtimalle ota dan inen zip dosyasına kod vermişler dir.Ziple oynanıp paylasilsa sorun kalmaz bence...

İncelemek lazım hocam. Bakmaya fırsat bulamadım henüz

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18

Buradan güncel sürümleri alabilirsiniz

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sametyiigit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6 6/128
Konular
4

Buradan güncel sürümleri alabilirsiniz

Satınalmamıza gerek var mı burdan indirmek için

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Satınalmamıza gerek var mı burdan indirmek için

Yok ama güncel yokmuş eski sürümler var

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Yok ama güncel yokmuş eski sürümler var

Hocam orijinal site o değil. Rom'a ne eklerler neyi değişirler vs bilemeyiz. Neticede 9-10 TL vermemek için riski almak pek mantikli değil bence.

sametyiigit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6 6/128
Konular
4
Ben 9 10 veremem valla spotify netflix derken 0a iniyorum