MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Inşallah hocam... Belki Mi 6 Sagit için de sızıntı rom bulabilirsem, Sayın Koçara hocamıza da bu zevki tattırabiliriz inşallah

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Global kararlıdan Eu betaya geçtikten sonra mi 6 kullanma zevkimin tavan yaptığı doğrudur üstadım. Hatta öyle ki kısa süreliğine geçtiğim Eu stabil 10.3.1 sürümünde dahi o zevki bulamadım, sanki bana yavan geldi. Ben sizin gibi sürekli kaşıntısı tutan nev-i şahsına münhasır bir kullanıcı değilim. Google kamera dahil olmak üzere root isteyen ve daha evvel kullanamadığım bir çok uygulamayı da problemsiz bir şekilde kullanabiliyorum. Eu betada olmayıp ta miui pro da olan ne var ki o zevki yaşayacağım, şimdi bilemedim doğrusu.8=):?8-|

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Global kararlıdan Eu betaya geçtikten sonra mi 6 kullanma zevkimin tavan yaptığı doğrudur üstadım. Hatta öyle ki kısa süreliğine geçtiğim Eu stabil 10.3.1 sürümünde dahi o zevki bulamadım, sanki bana yavan geldi. Ben sizin gibi sürekli kaşıntısı tutan nev-i şahsına münhasır bir kullanıcı değilim. Google kamera dahil olmak üzere root isteyen ve daha evvel kullanamadığım bir çok uygulamayı da problemsiz bir şekilde kullanabiliyorum. Eu betada olmayıp ta miui pro da olan ne var ki o zevki yaşayacağım, şimdi bilemedim doğrusu.8=):?8-|
Bu anlatılmaz, yükleyip bizzat deneyimlemeniz lazım hocam

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Valla üyelik sistemi bu kadar zor olduğu sürece hernekadar yazılım olarak iyi olsada gelişemezler. Oldukları yerde sayarlar. Bu sistem daha kolay ve ulaşılabilir olmalı. Biyerden sonra mevzu para mevzusu olmaktan çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela benim en çok işime yarayan bir özellik söyliyeyim. Eu romda Oynadığın bir oyun yada uygulamanın modlu versiyonunu orjinalin üzerine yada tan tersi orjinali modlunun üzerine yükleyemiyorsun. Fakat miuiproda yükleniyor. Çünkü ikiside farklı paket yükleyicisi kullanıyor. Eu rom google paket yükleyicisi kullanıyor, miuipro ise miui nin kendi paket yükleyicisini kullanıyor.

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

Bir Eu-betacı olarak konunuzu daha fazla kirletmek istemiyorum üstadım. Ctnnali arkadaşımızın 9.656 no lu mesajında belirttiği ve sizin de katıldığınızı söylediğiniz yorum bütün hakikati açık ve net gösteriyor zaten. Ben Eu-betanın keyfini sürmeye devam edeceğim. Buradan size ve Miui Pro kullanan bütün dostlara selam olsun...8=)clap~~clap~~clap~~

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
bir sonraki rom ne zaman çıkarsa, eu beta her cuma yayınlanıyor akabinde de diğer romlar yayınlanır.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Mi 6 için pro link ayarlaya bilirim siz bana güncelleme dosyasını nereye indiriyor onu söyleyin

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt