- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 8
DüzelmediAyarlardan Wifi'yi unut deyip wifi'ye tekrar bağlanın, bir de teli kapatıp açın tekrar deneyin.
DüzelmediAyarlardan Wifi'yi unut deyip wifi'ye tekrar bağlanın, bir de teli kapatıp açın tekrar deneyin.
Düzelmedi
Google play store ye ait ne kadar apk varsa tüm verileri temizledim düzeldi. İlgin için teşekkür ederim dostum.Cihazına lucky patcher kur oradan da (sürümü düşük 11'li bir sürümü vardı) Modlu Play Store'u kur birkaç denemede hata verebilir, ardından tekrar bu ayarları dene düzelecektir.
Düzelmesine sevindim, rica ederim ne demek.Google play store ye ait ne kadar apk varsa tüm verileri temizledim düzeldi. İlgin için teşekkür ederim dostum.
ilk kurulum ekranında mi hesabı doğrulaması geliyor,
bunun iptal edilmesi mümkün mü?
bir de bu miuipro da ilk kurulum ekranında wifi açılmıyor? böyle bir hatamı var?
ilk açılış ekranında mi hesabına girmek için gelen şifre ekranındaki klavye rusça, bu nedenle şifreyi giremiyorumHayır edemezsiniz zaten bi zararı ve zaman kaybı yok neden iptal diye bir şey düşünüyorsunuzki.
Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum ben WiFi kullanmıyorum.
Klavye de boşluk tuşunun üzerinden sağa doğru kaydırın hocamilk açılış ekranında mi hesabına girmek için gelen şifre ekranındaki klavye rusça, bu nedenle şifreyi giremiyorum
Açılışta Mi hesabı doğrulamasını iptal etmeniz için, romu kurmadan önce kullandığınız romda "Cihazı bul' özelliğini kapatmanız gerekiyor...ilk kurulum ekranında mi hesabı doğrulaması geliyor,
bunun iptal edilmesi mümkün mü?
bir de bu miuipro da ilk kurulum ekranında wifi açılmıyor? böyle bir hatamı var?