- Adım
- Алексей
- Cihazım
- Xiaomi MI 6
- Konular
- 0
Bağlantıyı lütfen mümkünse paylaşınYeni rom yayınlanmış, yükleyen oldu mu neler değişmiş
Bağlantıyı lütfen mümkünse paylaşınYeni rom yayınlanmış, yükleyen oldu mu neler değişmiş
Masik xe geçtim fena değil. Tavsiye ederim.Medyaları görmek için kayıt olmalısınızDeğişiklikler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konumla ilgili bi düzeltme yok yine. Artık eminim ki miuipro ekibinin bilinçli olarak yaptığı bir durum bu. Yandex grubu uygulamaların dışında konum bulma sıkıntısı başka türlü açıklanamaz sanıyorum.
Hocam agps ayarlarıysa bahsettiğiniz yok yine aynı. Gps uydularını çok geç buluyor. Ve eu romdakine göre daha az uyduya bağlanıyor. Kasıtlı yaptıkları bişi sanırım.Gerekli ayarları yaparsanız GPS sorunu yaşamıyorsunuz ben yaptım canavar gibi kullanıyorum hiç bir fark yok Eu dan
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6 için güncelleme vermiyorlar masik x'de maalesef.Masik xe geçtim fena değil. Tavsiye ederim.
Bu hafta gelmeyecek. Rom sızdırıldı. O yüzden bu hafta yok maalesef.Redmi 5 plus için miuipro 9.3.1 güncellemesi geldi mi ?
Saçma sistemleri var millet mağdur oluyor ilk biz alalım diye para yatırdık. daha da abone olmam bu şeye.Bu hafta gelmeyecek. Rom sızdırıldı. O yüzden bu hafta yok maalesef.
Kesinlikle. Benim de son olacak. 21e kadar devam ediyor abonelik.Saçma sistemleri var millet mağdur oluyor ilk biz alalım diye para yatırdık. daha da abone olmam bu şeye.
Wimpese yazdım güncelleme yok dedi bende o zaman benim hesabı şimdiden sil bu ne saçma sistem dedim...Kesinlikle. Benim de son olacak. 21e kadar devam ediyor abonelik.