Stok gelen reklam engelleme bir işe yaramıyor. Yine her taraftan reklam çıkıyor. Adaway olmadan rootlu cihaz kullanmanın hiç bir anlamı yok.Miuipro romlarda reklam engelleyici sisteme entegre şekilde geliyor. Adaway yüklemenize gerek yok...
Nasıl entegre geliyor açıklar mısınız?Miuipro romlarda reklam engelleyici sisteme entegre şekilde geliyor. Adaway yüklemenize gerek yok...
Bomboş dediğiniz dosya 1.87 mb boyutunda ve on binlerce satır var. Tabi bir şekilde silmediyseniz.Nasıl entegre geliyor açıklar mısınız?
Host dosyasına baktım içi bomboştu.
Kendim manuel olarak host dosyasını değiştirdim. Reklamların içeriğini engelledi ama reklam olan yerler olduğu gibi kaldı. Yani içi boş reklam alanları ve geçişlerde açılan tam ekran reklam alanları kaldı.
Adaway yükleyince tertemiz oluyor nasılsa artık.
Bana adaway'ın reklamları nasıl engellediğini söyler misin?Arkadaşlar, stok gelen yazılı host dosyası falan iş yapmaz. Tamamen görüntü, bir işe yaramaz. Şu bir gerçektir ki, adaway olmadan doğru düzgün hiç bir reklam engellenemez...
Valla siz entegre dediğiniz için başta birşey yüklemedim ama reklamlar olduğu gibi gözüküyordu bende meraktan host dosyasına bir bakayım dedim içi bomboştu bende.Bomboş dediğiniz dosya 1.87 mb boyutunda ve on binlerce satır var. Tabi bir şekilde silmediyseniz.
Adaway çalışma mantığı da aynı şekilde, hosts dosyasının içeriğini değiştiriyor.
Bunu bende merak ediyorum. Ben sadece host dosyasını düzenliyor sanıyordum. Ama öyle değil sanırım. Çünkü ben kendim programsız host dosyasını düzenledim reklamlar engellendi ama yerleri kaldı. Mesela uygulamalarda altta üstte içi boş kutucuklar kaldı. Adaway yükleyince bunlardan eser kalmadı.Bana adaway'ın reklamları nasıl engellediğini söyler misin?