MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Miuipro romlarda reklam engelleyici sisteme entegre şekilde geliyor. Adaway yüklemenize gerek yok...

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Miuipro romlarda reklam engelleyici sisteme entegre şekilde geliyor. Adaway yüklemenize gerek yok...
Stok gelen reklam engelleme bir işe yaramıyor. Yine her taraftan reklam çıkıyor. Adaway olmadan rootlu cihaz kullanmanın hiç bir anlamı yok.

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Nasıl entegre geliyor açıklar mısınız?
Host dosyasına baktım içi bomboştu.
Kendim manuel olarak host dosyasını değiştirdim. Reklamların içeriğini engelledi ama reklam olan yerler olduğu gibi kaldı. Yani içi boş reklam alanları ve geçişlerde açılan tam ekran reklam alanları kaldı.
Adaway yükleyince tertemiz oluyor nasılsa artık.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Nasıl entegre geliyor açıklar mısınız?
Host dosyasına baktım içi bomboştu.
Kendim manuel olarak host dosyasını değiştirdim. Reklamların içeriğini engelledi ama reklam olan yerler olduğu gibi kaldı. Yani içi boş reklam alanları ve geçişlerde açılan tam ekran reklam alanları kaldı.
Adaway yükleyince tertemiz oluyor nasılsa artık.
Bomboş dediğiniz dosya 1.87 mb boyutunda ve on binlerce satır var. Tabi bir şekilde silmediyseniz.
Adaway çalışma mantığı da aynı şekilde, hosts dosyasının içeriğini değiştiriyor.

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Arkadaşlar, stok gelen yazılı host dosyası falan iş yapmaz. Tamamen görüntü, bir işe yaramaz. Şu bir gerçektir ki, adaway olmadan doğru düzgün hiç bir reklam engellenemez...

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
ben yenildim ve 7.12.21 e geri döndüm. hem yüz tanıma var hem de adaway düzgün çalışıyor.

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Son güncellemeden sonra tele düzgün bakmamıştım bundan dolayı 1 günü geçti telefonu şarj edeli. Ancak son güncellemeden sonra adaway düzgün çalışmıyor ve gelen WhatsApp bildirimleri görünüp hemen yok oluyor, bildirim çubuğunda gözükmüyor,gelecek güncellemede çözülür inşallah

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Bende mi globe romdayim adaway çalışıyor fakat WhatsAppta olan tüm sorunlar bendede var ne yazık geliyor görünmüyor bildirimde çift simge geliyor

MI 5s Globe 7.12.28 beta

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Arkadaşlar, stok gelen yazılı host dosyası falan iş yapmaz. Tamamen görüntü, bir işe yaramaz. Şu bir gerçektir ki, adaway olmadan doğru düzgün hiç bir reklam engellenemez...
Bana adaway'ın reklamları nasıl engellediğini söyler misin?

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Bomboş dediğiniz dosya 1.87 mb boyutunda ve on binlerce satır var. Tabi bir şekilde silmediyseniz.
Adaway çalışma mantığı da aynı şekilde, hosts dosyasının içeriğini değiştiriyor.
Valla siz entegre dediğiniz için başta birşey yüklemedim ama reklamlar olduğu gibi gözüküyordu bende meraktan host dosyasına bir bakayım dedim içi bomboştu bende.
Bana adaway'ın reklamları nasıl engellediğini söyler misin?
Bunu bende merak ediyorum. Ben sadece host dosyasını düzenliyor sanıyordum. Ama öyle değil sanırım. Çünkü ben kendim programsız host dosyasını düzenledim reklamlar engellendi ama yerleri kaldı. Mesela uygulamalarda altta üstte içi boş kutucuklar kaldı. Adaway yükleyince bunlardan eser kalmadı.

Üst Alt