MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Bu yeni gelen güncellemede klavye güzel olmuş ayrıca videosu nda bildirimle alaklı kilit ekranında bişiler anlatıyor ben bildirim bölümünde bulamadım rica etsem anlayan lar açıklayabilirmi

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Ben hala anlayamadım konu başlığında
MiuiPro_9.1.10 Beta yazıyor MİUİPRO 1 yıllık üyelik aldım ATO'dan zaten güncelleme alamıyorum. biraz önce baktım. siteye 8.12.20 güncelleme koymuşlar bu MiuiPro_9.1.10 Beta sürüm neyin nesi nerede buluruz ALLAH rızası için bir bilen bilgi verseheadbang~~headbang~~headbang~~

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Ben hala anlayamadım konu başlığında
MiuiPro_9.1.10 Beta yazıyor MİUİPRO 1 yıllık üyelik aldım ATO'dan zaten güncelleme alamıyorum. biraz önce baktım. siteye 8.12.20 güncelleme koymuşlar bu MiuiPro_9.1.10 Beta sürüm neyin nesi nerede buluruz ALLAH rızası için bir bilen bilgi verseheadbang~~headbang~~headbang~~

Sitede ki sürümü indirip kurun. OTA da üç tik otomatik güncellemeler OTA'ya erişmek için kısmına siteye kayıt olduğunuz kullanıcı adını küçük büyük harf dikkate alarak yazın. Mi hesap numaranızı sitede profilinize eklemeyi unutmayın. Gelen mailde ki açıklamada bunları yapmanızı söylüyor. Bu adımlardan sonra ota dan son sürüme güncelleme yapacaksınız.

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Klon uygulama sorunu ve konum bulma sorunu devam ediyor mu mi 6 için?

muwai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
muwai
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Nitrogen in 9.1.17 in 4pda

Son düzenleme:

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58
Pubg'de çentiği ekrana dahil etselerdi bide çok süper olucaktı halledemediler yeni güncellemeyle düzelmemiş henüz

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Sitede ki sürümü indirip kurun. OTA da üç tik otomatik güncellemeler OTA'ya erişmek için kısmına siteye kayıt olduğunuz kullanıcı adını küçük büyük harf dikkate alarak yazın. Mi hesap numaranızı sitede profilinize eklemeyi unutmayın. Gelen mailde ki açıklamada bunları yapmanızı söylüyor. Bu adımlardan sonra ota dan son sürüme güncelleme yapacaksınız.
Bilgilendirmeniz için çok çok teşekkür ederim çok sağolun dediklerinizi yaptım ve 9.1.17 ver. güncelleme gelmiş ATO'dan indirdim indirme bitince "Cihazı yeniden başlat" uyarısı geldi cihazı yeniden başlattım ama cihaz TWRP modunda açıldı ve sisteme dondüm baktım 9.1.17 güncelleme uygulanmamış 8.12.20 Sürümde duruyor zaten TWRP modunda açılması tuhaf bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.;(

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Bilgilendirmeniz için çok çok teşekkür ederim çok sağolun dediklerinizi yaptım ve 9.1.17 ver. güncelleme gelmiş ATO'dan indirdim indirme bitince "Cihazı yeniden başlat" uyarısı geldi cihazı yeniden başlattım ama cihaz TWRP modunda açıldı ve sisteme dondüm baktım 9.1.17 güncelleme uygulanmamış 8.12.20 Sürümde duruyor zaten TWRP modunda açılması tuhaf bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.;(
Hocam temiz kurulum öneririm. Ota indirince dosyalardan downloaded_rom klasörüne girip zip dosyasını pcye atın. sonra full wipe yapıp zip dosyasını twrpden yükleyin.

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3

Hocam o şekilde yükleniyor zaten. Romu indirip twrp ile güncelliyor ve bunu otomatik yapıyor. TWRP ye geçtiğinde hiç bir şey yapmadan yüklemeyi bitirmesini beklemelisiniz. Eğer yüklemesini bekleyip yeniden açıldığında güncellenmemişse bir sorun var demektir. Yükleme ekranına geçti mi cihaz? geçtiyse yükleme yaparken kırmızı yazı gördünüz mü? Yüklemeyi twrp yi açıp direk başlatır, yarıda kesmiş olabilir misiniz?

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Hocam temiz kurulum öneririm. Ota indirince dosyalardan downloaded_rom klasörüne girip zip dosyasını pcye atın. sonra full wipe yapıp zip dosyasını twrpden yükleyin.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için buda bir seçenek ama downloaded_rom içindeki güncelleme dosyayısını ne PC'ye nede SD karta kopyalama yapamadım çünkü kopyanalmıyorlar çok teşekkür ederim yeniden Temiz kurulum yapmam gerekiyor.<3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o şekilde yükleniyor zaten. Romu indirip twrp ile güncelliyor ve bunu otomatik yapıyor. TWRP ye geçtiğinde hiç bir şey yapmadan yüklemeyi bitirmesini beklemelisiniz. Eğer yüklemesini bekleyip yeniden açıldığında güncellenmemişse bir sorun var demektir. Yükleme ekranına geçti mi cihaz? geçtiyse yükleme yaparken kırmızı yazı gördünüz mü? Yüklemeyi twrp yi açıp direk başlatır, yarıda kesmiş olabilir misiniz?
Yok dostum TWRP'den yükleme yapmadı zaten ve TWRP'de dün bir iki sorun olmuşty TWRP'yi bir kaç defa yeniden Flash'lamıştım TEMİZ BİR KURULUM yapmam ve öyle denemem gerekiyor tüm ilgi alaka vre yardımız için teşekkür ederim zaman bulduğmda yapacam forum üzerinden sonucu size bildiririm çok sağolunflower~~<3

Üst Alt