Youtube videolarinda paylasimi yapilan cihaza ait rom o hafta yayinlanmayacak diyor. Bu ne sacmaliktir biri rom paylasti diye o cihazi komple yayinlama!
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabiliyor hocam, görebiliyorsun ama indirme yapamıyorsunBirde suatsari hocam bu banlandığım isimle yeniden üyelik alabilir mıyım banlarken sadece kullanıcı adını mı banlıyorlar miui id banlanıyor mu?
Aynı kullanıcı adı ile alamıyorsun, MIUI id bilemiyorum hocam. Büyük bir ihtimal onuda kullanamazsın...Birde suatsari hocam bu banlandığım isimle yeniden üyelik alabilir mıyım banlarken sadece kullanıcı adını mı banlıyorlar miui id banlanıyor mu?
Ota'dan alamıyorsun, özelden link isteyip alabiliyorsun. Bu yüzden çıktı bu özelden rom alma işleri. Sızıntı oldukça onlar işleri zorlaştırıyor, buda kullanıcıya sıkıntı olarak geri dönüyor...Youtube videolarinda paylasimi yapilan cihaza ait rom o hafta yayinlanmayacak diyor. Bu ne sacmaliktir biri rom paylasti diye o cihazi komple yayinlama!
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim, iyi günler kullan hocamBu sefer tulip cihazım için romu indirip twrp üzerinden rahatça kurdum. Eposta yine yoktu ama twrpden flashladim yine xe.
Bu arada teşekkür ederim suatsari hocam..
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suat hocam jason için link var mı?Rica ederim, iyi günler kullan hocam
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi