MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Ben forumlarinda guncellemelerin artık telegram dan özel mesajla alınacağını gördüm mesaj attım ilgili arkadaşa daha sonra bana Rusça bişeyler yazdı İngilizce söylemesini istedim küfürle karşılaşınca ben de küfürle karşılık verdim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam aynı arkadaşa bende direk bilgileri yazdım yanlış rom attı bana sonra tekrar modeli yazdım cevap olarak özür diledi doğrusunu hazırlayıp gönderdi. Senin duruma gerçekten anlam veremedim kafaları güzel muhtemelen.

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Hocam aynı arkadaşa bende direk bilgileri yazdım yanlış rom attı bana sonra tekrar modeli yazdım cevap olarak özür diledi doğrusunu hazırlayıp gönderdi. Senin duruma gerçekten anlam veremedim kafaları güzel muhtemelen.
Rus işte ayık gezmiyorlar ki adamlar bizde onlara vodka parası veriyoruz

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
rtabur bana konuşmaya ait resimler geldi. Hocam adamı küfür manyağı yapmışsın. Buraya resimleri koyacaktım ama kendim tek başıma okurken utandığım resimleri buraya koyamazdım tabii ki.
Bugüne kadar çok kişi üyelik aldı, ben kendim çok kişiye aracı oldum. Kimse bir sorun yaşamadı. Tabi ki bu yaşamayacak anlamına gelmez ama konuşarak her sorun aşılabilir.
Onlar başka kültüre ait insanlar, sizin zorunuza giden bazı kelimeler onlar için günlük sıradan kelimeler olabiliyor.
"Bana küfür edildi, hakkım yendi" derken kendi yaptıklarınıda bir düşün lütfen...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Henüz abonesi olduğum beğenerek ve severek kullandığım. MİUİPRO' ya 3. Parti launcher kuruyorum (POCO ce NOVA kurdum) ama
ilk Restart işleminden sonra Launcher'lerle ilğili tonla uygulama hata uyarıları alıyorum. ve Başlatıcı olarak Home Ekrana dönmek zorunda kalıyorum.
İçinizde mutlaka MİUİPRO Rom kullanan vardır. birlikte 3. Parti launcher kullanan vardır diye tahmin ediyorum. benim aldığım hataları alan varmı acaba? veya çözüm yolu nedir bir yolu varmıdır.
Özellikle NOVA launcher kullanmak istiyorum.
Teşekkürler.
Bir süre önce kullandım hocam, sorun yaşamamıştım. Nova launcheri Varsayılan olarak seçtiniz mi?

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Bir süre önce kullandım hocam, sorun yaşamamıştım. Nova launcheri Varsayılan olarak seçtiniz mi?

öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim EVET varsayılan başlatıcı olarak seçmiştim malesef biraz önce Mi X Launcher denedim yine aynı hatalar yedek alıp tekrar MİuiPRO sıfırdan kuracam deli ediyor beni ama bu Rom'u çok sevdim.inlove~~devil~~headbang~~

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
rtabur bana konuşmaya ait resimler geldi. Hocam adamı küfür manyağı yapmışsın. Buraya resimleri koyacaktım ama kendim tek başıma okurken utandığım resimleri buraya koyamazdım tabii ki.
Bugüne kadar çok kişi üyelik aldı, ben kendim çok kişiye aracı oldum. Kimse bir sorun yaşamadı. Tabi ki bu yaşamayacak anlamına gelmez ama konuşarak her sorun aşılabilir.
Onlar başka kültüre ait insanlar, sizin zorunuza giden bazı kelimeler onlar için günlük sıradan kelimeler olabiliyor.
"Bana küfür edildi, hakkım yendi" derken kendi yaptıklarınıda bir düşün lütfen...

Hocam cevap verme şekli çok normalmiş gibi yapmayın allasen size aynı sekilde cevap verilse tepkiniz ne olurdu merak ediyorum

Neyse hakkim yendi demiyorum bana küfürle yaklaşan birine eyvallah dıyecek durumda değilim dediklerimden de pişman değilim ne dediysem arkasindayim. Bana seviyeli olana da gayet seviyeli cevap veririm seviyesini düşürene de haddini bildiririm

Hangi ülkede ya da hangi kültürde birine bok parçası demek normal onu da ayriyeten anlamadım da neyse saygılar sunuyorum konuyu daha fazla meşgul etmeyeceğim

Son düzenleme:

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
MiuiPro Rom Adresi :

OTA hakkında Miuipro açıklaması :

"suatsari" Hocam MiuiPro Romda "Erişebilirlilik" Kapalı oluyor Sizde açıkmı acaba? 4 gündür bu konuyu araştırıyorum Gözlerim çıktı "Erişebilirlilik"'in açık olması benim için çok önemli Bazı elzem programları bu yüzden kullanamıyorum. MİUİPRO'dan 1 yıllık abonelik aldım Rom'dan haliyle vazgeçemiyorum Bu konuda yardımcı olursanız minnettar olurum.whew~~

ismailopos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail demir
Cihazım
mi 6
Konular
1
Henüz abonesi olduğum beğenerek ve severek kullandığım. MİUİPRO' ya 3. Parti launcher kuruyorum (POCO ce NOVA kurdum) ama
ilk Restart işleminden sonra Launcher'lerle ilğili tonla uygulama hata uyarıları alıyorum. ve Başlatıcı olarak Home Ekrana dönmek zorunda kalıyorum.
İçinizde mutlaka MİUİPRO Rom kullanan vardır. birlikte 3. Parti launcher kullanan vardır diye tahmin ediyorum. benim aldığım hataları alan varmı acaba? veya çözüm yolu nedir bir yolu varmıdır.
Özellikle NOVA launcher kullanmak istiyorum.
Teşekkürler.
2 3 ay öncede launcherla ilgili sorunlar vardı demek hala sorunlar var

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Şu anda son durum nedir yeni sürümleri mesaj atarak mı alacağız yoksa ota üzerinden gelmeye devam mı edecek? Mesaj atacaksakta kime nereden mesaj atacağız?

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Şuan daha duyuru bile gelmedi. Herkes 9.1.10 da biz 9.1.3 de miuipro. Hatta ben 8.12.27 deyim

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt