İnşallah hocam, yapmaya çalışırız...Suat Hocam ilk sayfaya her hafta yapılan değişiklikleri ekleme gibi bir şey yapabilir misiniz vaktiniz varsa? Malum ota değil tüm romu indirmek gerekiyor ve de ne yazik ki AKK diye bir bela var
Teşekkür ederim hocamBazıları istemiyor diye ayriyeten apk olarak veriliyor hocam. Yüklemek istiyorsanız buradan indirebilirsiniz :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu hafta Mi Note 3 lere gelmeyecek mi acaba ?Bana gelmedi daha hocam, iyi günlerde kullan...
İlk mesajda yazıyor hocam...Hocam mi5s için ms romdan geçicem kaydırma hareketlerini bekliyordum geldi süper oldu ama magisk hakkında en ufak bilgim yok makisksiz temiz romu nerden bulabilirim 5s için hemen kurmak istiyorum supersu atıp emojileri değiştirmek bana yetiryor fazlasına gerek yok
[doublepost=1514584960,1514584745][/doublepost]Hocam mi5s için ms romdan geçicem kaydırma hareketlerini bekliyordum geldi süper oldu ama magisk hakkında en ufak bilgim yok makisksiz temiz romu nerden bulabilirim 5s için hemen kurmak istiyorum supersu atıp emojileri değiştirmek bana yetiryor fazlasına gerek yok![]()
Gelecek hocam, hazırlanıyor...Bu hafta Mi Note 3 lere gelmeyecek mi acaba ?