MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Rica ederim, kullanacak olan arkadaşlar iyi günlerde kullansın...

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Suat Hocam ilk sayfaya her hafta yapılan değişiklikleri ekleme gibi bir şey yapabilir misiniz vaktiniz varsa? Malum ota değil tüm romu indirmek gerekiyor ve de ne yazik ki AKK diye bir bela var

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Suat Hocam ilk sayfaya her hafta yapılan değişiklikleri ekleme gibi bir şey yapabilir misiniz vaktiniz varsa? Malum ota değil tüm romu indirmek gerekiyor ve de ne yazik ki AKK diye bir bela var
İnşallah hocam, yapmaya çalışırız...

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Pil performansı değerlendirmesi yaparsanız iyi olur arkadaşlar.

Kokenmertt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
13
Hocam mi5s için ms romdan geçicem kaydırma hareketlerini bekliyordum geldi süper oldu ama magisk hakkında en ufak bilgim yok makisksiz temiz romu nerden bulabilirim 5s için hemen kurmak istiyorum supersu atıp emojileri değiştirmek bana yetiryor fazlasına gerek yok :D
[doublepost=1514584960,1514584745][/doublepost]Hocam mi5s için ms romdan geçicem kaydırma hareketlerini bekliyordum geldi süper oldu ama magisk hakkında en ufak bilgim yok makisksiz temiz romu nerden bulabilirim 5s için hemen kurmak istiyorum supersu atıp emojileri değiştirmek bana yetiryor fazlasına gerek yok :D

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Yüz verisini kaldirmislar yüz verisi ile kilit açma gitmiş anlamadım bu güzel özelligi neden kaldirmislar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam mi5s için ms romdan geçicem kaydırma hareketlerini bekliyordum geldi süper oldu ama magisk hakkında en ufak bilgim yok makisksiz temiz romu nerden bulabilirim 5s için hemen kurmak istiyorum supersu atıp emojileri değiştirmek bana yetiryor fazlasına gerek yok :D
[doublepost=1514584960,1514584745][/doublepost]Hocam mi5s için ms romdan geçicem kaydırma hareketlerini bekliyordum geldi süper oldu ama magisk hakkında en ufak bilgim yok makisksiz temiz romu nerden bulabilirim 5s için hemen kurmak istiyorum supersu atıp emojileri değiştirmek bana yetiryor fazlasına gerek yok :D
İlk mesajda yazıyor hocam...

Üst Alt