MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Harun iç açıcı değil resmen facia. 2 saat 10 dakika ekran süresi mi olur?... Devamlı mobil veri mi açık?...
Başka bir romda aynı kullanımda ekran süresine bak bakalım, farklı bir görelim...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
farklı romlarda mobil veri açık olduğu zaman 3.5 ile 4 saat arası alıyorum. mesela epic rom da mobil veri wifi karışık yaklaşık 4 ile 5 saat arası verdi en iyi miui9 ekran süresini onda aldım. hani acaba dedik belki düzelme vardır dedik miuipro yu dayanamayıp tekrar denedim görünüşe göre sonuna kadar zorlasam en fazla 2 saat 40 dakika zor verecek ekran süresi olarak

MI 5s Miuipro 7.12.21

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Hocam, Siz en iyisi yine Büyük Sözü dinleyin ve Mi Globe yükleyin8=)drunk~~:D

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
abi büyüklere saygımız sonsuz fakat içim bir türlü ısınmadı o roma. yani eu kullanmak daha mantıklı geliyor aslında en mantıklısı yine bi miui8 eu stabil yapmak ta bilemedim yoksa bu miui9 beni telefondan soğuttu resmen

MI 5s Miuipro 7.12.21

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
abi büyüklere saygımız sonsuz fakat içim bir türlü ısınmadı o roma. yani eu kullanmak daha mantıklı geliyor aslında en mantıklısı yine bi miui8 eu stabil yapmak ta bilemedim yoksa bu miui9 beni telefondan soğuttu resmen

MI 5s Miuipro 7.12.21
Hocam Mi note 3 'te bir ekran süresi gösteririm sana, telefondan iyice soğursun. O yüzden boşver :) ... İnşallah kafana göre bir rom bulursunda, hergün imzanda değişik rom ismi görmeyiz :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

MI 5s Miuipro 7.12.21
Hocam zaten EU bazlı Rom, neyine ısınamadın, anlayamadım? Muhteşem Rom olmasa, ben kullanırmıydım ki?

Hocam Mi note 3 'te bir ekran süresi gösteririm sana, telefondan iyice soğursun. O yüzden boşver :) ... İnşallah kafana göre bir rom bulursunda, hergün imzanda değişik rom ismi görmeyiz :)

Büyük sÖzü dinlemezse, 3 saati bile zor görecek bu gidişlehaha--haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
mi5s için ilk gün batarya performansı maalesef yerlerde sürünüyor nerdeyse günü çıkaramadım ekran sürem de çok az bir gün daha deneme yapacağım ama sonuçlar pek iç açıcı değil

MI 5s Miuipro 7.12.21
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok kötü bir performans hocam. 5 yıl önceki telefonların ekran açık kalma süreleri ile aynı resmen. MiuiPro resmen pil konusunda facia. Düzelmiştir dedim ama, hiç ilerleme yok maalesef. Şuan globe roma döndüm tekrar, %90 pil var, 1 saati geçkin pil kullanım süresi var neredeyse.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Çok kötü bir performans hocam. 5 yıl önceki telefonların ekran açık kalma süreleri ile aynı resmen. MiuiPro resmen pil konusunda facia. Düzelmiştir dedim ama, hiç ilerleme yok maalesef. Şuan globe roma döndüm tekrar, %90 pil var, 1 saati geçkin pil kullanım süresi var neredeyse.
Daha önce dediğim gibi model model çok fark ediyor.
Bende şuan 3 saat 5 dakika ekran süresi,şarj %64....

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Daha önce dediğim gibi model model çok fark ediyor.
Bende şuan 3 saat 5 dakika ekran süresi,şarj %64....

Doğrudur abi. Neticede burası kullanıcı kulübü ve herkes kullandığı cihazlar ile ilgili bilgi veriyor. Güzel de oluyor. 2/3 güncelleme öncesi Miuipro'nun da pil performansı çok iyiydi. Dediğiniz gibi cihaz cihaz fark var demek ki pil optimizasyonu ile ilgili. Bu romda iken, ne olursa olsun pilin kullanım ömrünü artırmadım. Plus kullanıyorum, 6 saati geçemedim. Şuan globedeyim, 6 saat rahat ortalama alıyorum. Doze mode, grenfy, magisk managerdeki grenfy ve çeşitli arka plan uygulama pil tüketimini stabil hale getiren programlar vs. hiç birinin hiç faydası olmadı.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Doğrudur abi. Neticede burası kullanıcı kulübü ve herkes kullandığı cihazlar ile ilgili bilgi veriyor. Güzel de oluyor. 2/3 güncelleme öncesi Miuipro'nun da pil performansı çok iyiydi. Dediğiniz gibi cihaz cihaz fark var demek ki pil optimizasyonu ile ilgili. Bu romda iken, ne olursa olsun pilin kullanım ömrünü artırmadım. Plus kullanıyorum, 6 saati geçemedim. Şuan globedeyim, 6 saat rahat ortalama alıyorum. Doze mode, grenfy, magisk managerdeki grenfy ve çeşitli arka plan uygulama pil tüketimini stabil hale getiren programlar vs. hiç birinin hiç faydası olmadı.
Tabi ki hocam, konumuzun amacı bu zaten. Olumlu ve olumsuz her türlü görüşe açığız.
Önemli olan yorumlar rom ile ilgili olsun ve aydınlatıcı bilgi içersin.
Ben miuipro ekibine pil ile ilgili herhangi bir geri bildirimde bulunmadım bugüne kadar. Çünkü ondan önce çözmemiz gereken konular vardı. Mesela romdaki Rus karakterleri tamamen kaldırdık, ayarlarda cihazım bölümündeki cihaz bilgilerini Türkçe yaptık. O bölüm smali dosyası ile alakalı bir bölümdü ve onun için özel bir çalışma yaptık...
Her hafta düzenli olarak yeni eklenen ve anlamları değişen çeviriler oluyor...
Sonuçta ben dil desteği sağlıyorum ve benim ilk önceliğim dil ile ilgili.
Ama tabi ki diğer konularda da zaman içerisinde geri bildirimler yapacağım.

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Tabi ki hocam, konumuzun amacı bu zaten. Olumlu ve olumsuz her türlü görüşe açığız.
Önemli olan yorumlar rom ile ilgili olsun ve aydınlatıcı bilgi içersin.
Ben miuipro ekibine pil ile ilgili herhangi bir geri bildirimde bulunmadım bugüne kadar. Çünkü ondan önce çözmemiz gereken konular vardı. Mesela romdaki Rus karakterleri tamamen kaldırdık, ayarlarda cihazım bölümündeki cihaz bilgilerini Türkçe yaptık. O bölüm smali dosyası ile alakalı bir bölümdü ve onun için özel bir çalışma yaptık...
Her hafta düzenli olarak yeni eklenen ve anlamları değişen çeviriler oluyor...
Sonuçta ben dil desteği sağlıyorum ve benim ilk önceliğim dil ile ilgili.
Ama tabi ki diğer konularda da zaman içerisinde geri bildirimler yapacağım.

Güzel desteklerin için teşekkür ederiz abi. Bu arada bir düzeltme yapacağım bir üstteki mesajım ile ilgili. Orada 6 saati geçemedim ibaresi 3 saat olacaktı.
Burayı sürekli takip ediyorum, rom bayağı kusursuz bir hale geldi dil konusunda. Diğer romlarda hala düzeltilmesi gereken çok yer var dil ile ilgili. MiuiPro bayağı ile kıyaslama yapıldığı zaman. Özelleştirilmesi çok güzel. Şuana kadar sanıyorum ki miui stok tabanlı romlar içinde en kişiselleştirilmiş rom diyebilirim.

serdarhülya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Xiaomi Mi6 İçin Güncelleme Neden Çıkmıyor MiuiPro Desteği Kestimi yoksa Xiaomi Mi6 İçin :(

Üst Alt