MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

wakeup

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
linyutang
Cihazım
MI6
Konular
0
Is there a link between the 8.11.22 and 8.11.29 of Mix2 mix2s?

vuhung

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nguyenngoc
Cihazım
xiaomi note 5
Konular
0
link Redmi 5 plus sir??

muwai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
muwai
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Please share my mom Mi6 updates

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
hocam MI5s plus için rom vardı ve sorun yoktu ,ancak POCOF1 için miuipro rom varmı

wakeup

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
linyutang
Cihazım
MI6
Konular
0
Şimdi Forum artık aktif! Ben de bir bağlantı göndermek istemiyorum! Hadi, Türkiye 'nin arkadaşları...

muwai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
muwai
Cihazım
Mi 6
Konular
0
[QUOTE = "wakeup, post: 396627, member: 70814"] The Forum is now active! I also don't want to send a link! Come on, Turkey's friends ... [/ QUOTE]
keep very good

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
Mi Mix2S sahiplerine sesleniyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cihaz tamamıyla kağnıya dönüyor. Bağış yapıp romu indirdim ve kurdum, tövbeler olsun cihaz tabir-i Caizse F35'ten C30'a döndü :) Bütün wipe'ları yapmama ve defalarca tekrar temiz kurulum yapmama rağmen değişen bir şey olmadı. Hele tam ekran hareketlerine geçtiğiniz an sinir krizine girersiniz. Açık uygulamalar ekranına geçmek, aradaki animasyonların teklemesi size symbian nostaljisi yaşatabilir. Daha önce Mi5SPlus cihazımda çok kullandım sonra Mi6'da ancak nedense MiMix2S için optimizasyonlar berbat.

Son düzenleme:

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
5s plus için olan linki paylasırmısın.
şimdikini bilmiyorum,MI5S plus u artık takip etmiyorum ,sadece miuipro ekibi POCO için rom yapıyormu diye soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Mix2S sahiplerine sesleniyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cihaz tamamıyla kağnıya dönüyor. Bağış yapıp romu indirdim ve kurdum, tövbeler olsun cihaz tabir-i Caizse F35'ten C30'a döndü :) Bütün wipe'ları yapmama ve defalarca tekrar temiz kurulum yapmama rağmen değişen bir şey olmadı. Hele tam ekran hareketlerine geçtiğiniz an sinir krizine girersiniz. Açık uygulamalar ekranına geçmek, aradaki animasyonların teklemesi size symbian nostaljisi yaşatabilir. Daha önce Mi5SPlus cihazımda çok kullandım sonra Mi6'da ancak nedense MiMix2S için optimizasyonlar berbat.
arada MI5S plus tada sapıttıkları oluyordu ama genel olarak bende hep miuipro romu kullanırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link soran arkadaşlar aşagıdaki siteyi kaydedin bunlar romlar eline geçtikce linki ekliyorlar ve başka romlarda var

Son düzenleme:
Üst Alt