Mi6 8.11.1 ve 8.11.8 kullananlar bakabilir mi acaba pil gösterim seçenekleri bendeki gibi mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Vietnamlılarda var al buyurÖhö öhö mi note 3 un ki yokmu ))
Romun üstüne rom kurunca.sanki bazı şeyler birbirine karışıyor eski romlardan birinden Update yaparken simgeler in adları yüzde işaretleri gbi garip şeylerden oluşuyordu.sıfırdan kurunca düzeldiismailopos 'ta pil farklı görünüyor mavisular ve bende farklı. Neden ki?
mavisular hangi sürüm yüklü sizde?
ismailopos 'ta pil farklı görünüyor mavisular ve bende farklı. Neden ki?
mavisular hangi sürüm yüklü sizde?
Suatsarı hocam dizede sorsam helyum 8.11.1 veya 8.11.8 linkEvet arkadaşlar miuipro temiz kurulum yapmayınca tuhaf şeyler oluyor. Bende her hafta temiz kurulum yapıyorum, hiç sıkıntı çıkmıyor...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romun üstüne rom kurunca.sanki bazı şeyler birbirine karışıyor eski romlardan birinden Update yaparken simgeler in adları yüzde işaretleri gbi garip şeylerden oluşuyordu.sıfırdan kurunca düzeldi
Ben de temiz kurulum yapmıştım. 8.11.1 sürümünde bu sıkıntı var demekki. mavisular hocamda da 8.11.1 yüklüymüş ve aynı bendeki gibi. 8.11.8'i yüklemedim henüz.cappa_tr hocam bende 8.11.1 sürümü yüklü. Ve ben her zaman yeni bir ROM kuracaksam full wipe ile tertemiz sıfır baştan kurulum yaparım...