Ücretli üyelik ilede giriş yapılıyor. Sitede sorun yok, başka tarayıcıdan deneyin....
8.10.11 versiyonuna gore bataryada degisiklik varmi acaba veya baska birseylerde. Yarin sabah yukleyecegim bende bilgi verirseniz sevinirim.ismailopos'un paylaştığı mi6 11.01 sürümünü kurdum kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim. Tekrar teşekkürler hocam.
Batarya konusunda birşey diyemem zira çok dikkat etmiyorum. Değişiklik listesinde pil gösteriminde grafiğin içinde yüzde görünümü gelmiş diye gösteriyordu fakat yalnız grafiksel, grafiksel yanında yüzdeli ve üst bar seçenekleri var.8.10.11 versiyonuna gore bataryada degisiklik varmi acaba veya baska birseylerde. Yarin sabah yukleyecegim bende bilgi verirseniz sevinirim.
Ödeme yaparken siteye kayıtlı kullanıcı adınızı belirtmeniz gerekiyor. Ödeme ulaşınca size mail gelecek ve premium üye olacaksınız...hocam yandex moneyle para aktarımı sağladım.nasıl ücretsiz üyeliğimi ücretli hale getirecem.
Magisk rom ile birlikte yüklenince bazı sorunlar oluşuyor. O yüzden romdan çıkartıyorlar. Siz sonradan ayrıca yükleyebilirsiniz...Batarya bir tık daha iyi gibi geldi, pil yüzdelik ayarları değişmiş, magisk manager gitmiş, bir sıkıntı görmedim sabahtan beri