MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
mi5s telefonunda miuipro kullanan arkadaşlar pil konusunda durum nedir.Şahsen ben miuipro yüklediğimde gerek bekleme gerekse ekran süresi olarak baya bir düşük sonuç alıyorum.

Hocam bende durum prodan önce neyse gene aynı 4.5-5 saat arası ekran süresi bildiğin stabil desem başım ağırmaz selametle haa bu arada prodan vazgeçermiyim suatsari hocam bırakın derse bırakırız bizde kalınsağlıcakla

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Suat hocam safetynet bende çalışmadı mipro 7.12.8 kuruluydu üstüne 7.12.15 kurdum sıfırdan kurulum mu yapmam gerekir sizce ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Suat hocam safetynet bende çalışmadı mipro 7.12.8 kuruluydu üstüne 7.12.15 kurdum sıfırdan kurulum mu yapmam gerekir sizce ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam senin cihaz mido dimi?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Evet hocam mido rn4x

Hocam sordum bu konuyu, sadece cache silerek mido cihazına yüklemişler sorun yok dediler. Bir dener misin?

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Suat hocam yeni sürümü indirdim magisk ile geldi bende supersu kurulu idi. önce açıldı ancak magiski kurunca sistem şuan açılmıyor. Mİ yazısı geliyor kapanıp tekrar Mi yazısı geliyor öyle kaldı cihaz. TWRP ye girebiliyorum. ne yapmam lazım çakışma fln mı oldu acaba. Twprden birini silme şansım varmı? kaldi cihaz öyle :S

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Suat hocam yeni sürümü indirdim magisk ile geldi bende supersu kurulu idi. önce açıldı ancak magiski kurunca sistem şuan açılmıyor. Mİ yazısı geliyor kapanıp tekrar Mi yazısı geliyor öyle kaldı cihaz. TWRP ye girebiliyorum. ne yapmam lazım çakışma fln mı oldu acaba. Twprden birini silme şansım varmı? kaldi cihaz öyle :S
Benimde başıma gelmişti paniğe gerek yok. Recovery'e gir. 4 wipe yap. Recovery modda yeniden başlat. Kabloyu pcye takıp romu içine at. Sonra romu wipela bu kadar.

Not: Eğer veriler silinmesin diyorsan Recovery modda pcye bağlan 4 wipe yapmadan önce verilerini pcye aktar. Sonra yap.

Son düzenleme:

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Benimde başıma gelmişti paniğe gerek yok. Recovery'e gir. 4 wipe yap. Recovery modda yeniden başlat. Kabloyu pcye takıp romu içine at. Sonra romu wipela bu kadar.

Not: Eğer veriler silinmesin diyorsan Recovery modda pcye bağlan 4 wipe yapmadan önce verilerini pcye aktar. Sonra yap.

ona gerek kalmadı hocam sd karttaki indirdiğim romu tekrar flaşladım wipe yapmadan açıldı şuan problem yok rootlu ama nasıl bilmiorum kurcalamadan kullanıcam böyle :D

Üst Alt