MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Aynen benim merak ettigim parasını verendemi bubsorunla karşılasıyo eger öyleyse harbiden çok yazık hem parasını verecen hem bu rezilligi :)))

Hayır hocam resmi sürümde bahsedilen sorunların hiçbirisi yok. Bütün ayarlar sorunsuz çalışıyor.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Zaten bu gidişle bir tek suatsari hocam kullanabilecek sonraki sürümleri. :) Ücretli üyeliği olan yok sanırım.

Ben baştan beri Miuipro'nun paralı olmasını tasvip etmediğimi söylüyorum. Bana göre yanlış alınmış bir karar. Önceden Mi note 3 için 700 küsürler olan indirme sayısı geçen gün baktım sadece 22 idi. Böyle devam ederse Ruslar kendi başlarına kullanırlar romlarını...

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Teşekkür

Son düzenleme:

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Hayır hocam resmi sürümde bahsedilen sorunların hiçbirisi yok. Bütün ayarlar sorunsuz çalışıyor.

Suat bey peki bu romları sızıntı yapan arkadaşmı bozuyor :)))) zira gına geldi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Suat bey peki bu romları sızıntı yapan arkadaşmı bozuyor :)))) zira gına geldi
Hocam Mi note 3 için resmi olan sürüm ile sızıntı sürümün md5 değerlerini karşılaştırdım. Değerler eşleşmiyor. Bir şekilde içerik ile oynanmış.
4pda'dan çıkan romlar için birşey diyemiyorum.
Ama miuipro.net tarafından çıkan romları tavsiye etmiyorum. Vietnamlı çevirmenin ekipten atılıp, Vietnam dilinin romdan çıkarılması ile miuipro.net sitesi miuipro rom için karalama kampanyası başlattı. Bu saatten sonra o siteden gelen romlara güven olmaz...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Revolution OS var hocam MIUIPRO kopyası.
Hocam Revolution OS kopyadan ziyade Miuipro'nun adı değiştirilerek sunulan aynı rom.
Ben baştan beri Miuipro'nun paralı olmasını tasvip etmediğimi söylüyorum. Bana göre yanlış alınmış bir karar. Önceden Mi note 3 için 700 küsürler olan indirme sayısı geçen gün baktım sadece 22 idi. Böyle devam ederse Ruslar kendi başlarına kullanırlar romlarını...
Hocam beni yanlış anlamadın umarım senin bu ücret olayını savunmadığını biliyorum zaten. Espri yapmıştım. Yanlış anlaşılacak bir söylemim olduysa lütfen söyleyin hemen düzelteyim. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki gerçekten saygı duyduğum bir insansın.
İndirme sayısının bu kadar azalması çok normal. Ücret olayı android'in ruhuna aykırı bir kere. Ama böyle bir karar aldılarsa da yapacak birşey yok. Yapabileceğimiz tek şey bu romu kullanmamak ki istesek de kullanamıyoruz. :)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam Revolution OS kopyadan ziyade Miuipro'nun adı değiştirilerek sunulan aynı rom.

Hocam beni yanlış anlamadın umarım senin bu ücret olayını savunmadığını biliyorum zaten. Espri yapmıştım. Yanlış anlaşılacak bir söylemim olduysa lütfen söyleyin hemen düzelteyim. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki gerçekten saygı duyduğum bir insansın.
İndirme sayısının bu kadar azalması çok normal. Ücret olayı android'in ruhuna aykırı bir kere. Ama böyle bir karar aldılarsa da yapacak birşey yok. Yapabileceğimiz tek şey bu romu kullanmamak ki istesek de kullanamıyoruz. :)
"Miuipro'nun adı" adı derken tam olarak ne demek istediniz hocam ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Cümle yarım kalmış hocam düzelttim şimdi.
Kopyası aynısı hemen hemen aynı anlamları taşıyor zaten :) Gerçi yeni çıkarttıkları sürümde ufak tefek farklılıkları var ama bence çok boş bir rom :D

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Kopyası aynısı hemen hemen aynı anlamları taşıyor zaten :) Gerçi yeni çıkarttıkları sürümde ufak tefek farklılıkları var ama bence çok boş bir rom :D
Evet hemen hemen aynı ama kopya deyince orjinaline benzer bir şeyi başkası yapınca kullanılır sanki. RevOS kurdum ben geçenlerde yedek aldığımda twrp'nin otomatik verdiği isim bile miuipro'ydu düşünün yani. :))

Üst Alt